hirdetés

Oroszlán - július havi horoszkóp


Az Oroszlánok számára a július eseménydúsan telik majd, ráadásul, végre minden téren jó értelemben. A munkában ez által sokat lendül előre, s a szerelem terén is sikerül majd maximálisan kihasználnia minden kínálkozó lehetőséget!!

Furcsa módon, eme meleg nyári hónap során, annak ellenére, hogy fokozottabb nyomás, még több feladat nehezedik az Oroszlánokra, mégis remekül boldogulnak feladataikkal és sokat haladnak előre. Néha azért képesek magukat túlvállalni és a végletekig kimeríteni energiakészletük,de most valahogy ezt nem érzékelik annyira megterhelőnek, mint általában és hamar újra erőre kapnak. A kívánt eredmények így nem is váratnak sokat magukra, ami még inkább inspirálja a kitartó és a nagy volumenű feladatok megoldására született királyi jegy szülötteket. Érdemes tehát kihasználni a jó szelet, most nincs idő lustálkodásra, persze, egy-egy kellemes vacsora azért néha belefér.

hirdetés

Szerelem

A párban élő Oroszlánok a szerelem terén a hónap előrehaladtával kezdenek visszatérni a harmonikus állapotukba. Mindezen folyamat aztán a július vége felé egyre inkább fülledt pillanatokban gazdag, szerelmes éjszakák sokaságába csaphat át, melyet mind ők, mind pedig párjuk kifejezetten élvezetesen élhetnek meg. Az egyetlen, ami belerondíthat most a képbe, azaz időnként a kapcsolatukban fel-felmerülő féltékenység. Ne hagyják, hogy elhatalmasodjon önökön és aztán duzzogás legyen a vége az estéiknek!

A szingli Oroszlán kisugárzása júliusban a tetőfokára ér! Eme elsőre remek hírnek azonban könnyen hatalmas kavarodás lehet a vége, ugyanis most egyszerre több kérő is kopogtathat az ajtón, ráadásul mindemellé még az is párosulhat, hogy a határozott és céltudatos Oroszlánnak meg teljesen más tetszik, aki viszont nem biztos, hogy viszonozza az amúgy is titkolt, erőteljes érzéseit. Nagyon észnél kell most lenni tehát, ha nem csak lehetőségeket, hanem valódi eredményeket is szeretnénk elkönyvelni júliusban a szerelem terén.

Az Oroszlán júliusi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán július havi szerelmi horoszkóp