Nyilas - július havi horoszkóp


A Nyilas júliusa az igazi nyári időjárásnak megfelelően fog telni, laza munkával, sok-sok aktivitással és kellő mennyiségű kikapcsolódással, baráti beszélgetéssel, persze, hacsak nem teszi jókedvét egyetlen valakitől, vagy valamitől függővé!

A Nyilasok életvidám és barátságos természete általában előirányozza, hogy munkahelyükön, ha nem is a legjobb él dolgozók, mégis lelkes kollégák legyenek, akik nagy tettekre képesek és nagyon kitartóak is egyben. Júliusban eme hozzáállásukat lesz alkalmuk kamatoztatni, fontos, felelősség teljes feladatokat, vagy pozíciókat bízhatnak rájuk, amelyek ellátása nem okoz majd gondot, amennyiben kicsit a háttérbe szorítják jóhiszeműségüket, naivitásukat. Eme szerethető, igenis produktív jegy képviselői ugyanis hajlamosak néha túlságosan is megbízni a körülöttük lévőkben, s csak azok jó oldalát nézni, mit sem törődve a tényekkel. Ez persze nem baj, de most ne kockáztasson, s inkább ellenőrizzen mindent kétszer! Lehet, hogy több múlik a mostani helytállásán, mint hinné.

hirdetés

Szerelem

A párban élő Nyilasok számára a nyár mindig egy kicsit próbatétel is, "repdeső" személyiségükből fakadóan, hiszen ilyenkor mindig nagyobb a csábítás egy kis kalandra, s a nyár hevében könnyű bizony butaságokat csinálni. Bár náluk ez nem feltétlenül komoly, s nem mindig társulnak hozzá érzelmek, vagy jut el a végkifejletig, mégis nagy galibákat generálhat viselkedésük. Ismerve önmagát, legyen magához őszinte, s még az előtt igyekezzen elkerülni a problémás helyzeteket, mielőtt azok túlságosan kecsegtetővé nem válnának!

A pár nélkül élő Nyilasok júliusban kifejezetten szeretnek ismerkedni, beszélgetni, no és persze kapcsolatokba bonyolódni. Most úgy tűnik, minden körülmény adott lehet egy komolyabb szerelem kialakulására, kérdés, hogy jelenleg tényleg erre van-e szüksége. Hallgasson bátran a szívére! Ha akárhányszor is botlik kiszemeltjébe, s az mindig ugyanolyan hevesen ver, akkor ne habozzon, ha viszont nem stimmel valami, inkább várjon még egy kicsit, mielőtt bármit is lépne, hátha nem több az egész csak egy röpke fellángolásnál.

A Nyilas júliusi magánéletéről bővebben itt: Nyilas július havi szerelmi horoszkóp