Bika - július havi horoszkóp


A Bika jegy szülötteire júliusban a belső labilitás, továbbá a konfliktusaik kiélezése, ugyanakkor, paradox módon, az egyensúlyi helyzetük stabilizálására való törekvés lesz jellemző.

A Bikáknak a hónap során nem szükséges oly mértékben hajtaniuk, mint az elmúlt időszakban, amellett, hogy eredményességük sem csorbul ettől látványosan. A nyár előrehaladtával egyre inkább szükségét érzik, hogy lustálkodjanak kicsit, akár kimozdulva egy jól megszokott zöldövezetbe, akár otthon, a TV előtt heverve, s bespájzolva némi rágcsát, megnézni egy jó filmet. Most akármelyiket is választják, jól döntenek, mert szervezetüknek bizony szüksége is van egy kis nyugalomra, relaxációra. Csak nehogy annyira elkényelmesedjenek, hogy idővel komoly megerőltetést jelentsen majd még felkelni is, nem ám aztán munkába indulni!

Szerelem

A párban élő Bikáknak jó hír, hogy a nyár első heteiben nyugtalan perceket okozó viharfelhők lassan oszladozni látszanak, így itt az ideje, hogy elengedjék az eddig fejtörést okozó kapcsolati problémákat és, hogy felfrissítsék végre azt is, ami jó volt a szerelmükben. Itt az ideje egy kis romantikázásnak, beszélgetésnek, hogy ne csak testben, hanem lélekben is tartósan helyére kerüljenek a dolgok.

A jelenleg egyedül álló Bikák életébe, bár lehet, nem túl eseménydús, mégis nagyon jelentős változások állhatnak be júliusban, amikor is meglepően jól fogják érezni magukat egy, vagy több olyan emberrel, akikről kiderül, hogy bizony nagyon is hozzájuk hasonlatos értékrendet képviselnek. Mivel az nem mindig kifizetődő, ha az ember csak úgy beleugrik valamibe, érdemes kicsit várni, milyen irányba is kezdenek fejlődni ezek a kapcsolatok, azaz, hogy most néhány új jó barátra tettünk-e szert, vagy idővel, valakivel több is lehet a dologból? Hamarosan ki fog derülni!

A Bika júliusi magánéletéről bővebben itt: Bika július havi szerelmi horoszkóp