Skorpió - július havi horoszkóp


A Skorpiók számára a július hónap kiválóan alkalmas lesz arra, hogy minél intenzívebben megéljék szerelmüket, ugyanakkor növekedni fog rajtuk a munkahelyi nyomás, amit igencsak nehezen élnek meg, még, ha lendületük látszólagosan nem is veszít erejéből.

A munka, az munka, s minél jobban hajt az ember, annál kevesebb energiája marad élete más területeire. Az is bizonyos, hogy nehéz megtalálni az egyensúlyt hosszútávon, s beállni egy olyan tempóra, ami egyenletes teljesítményt biztosít minden területen. A hullámzó teljesítmény azonban gyakorta stresszel jár, mely néha nagyon alattomosan, mondhatni, "csak a háttérben" rombolja az ember egészségét, ezért, főleg városi létben, különösen érdemes figyelni a láthatatlan stressz oldására is. Talán az a legszerencsésebb, ha az ember néha egyszerűen csak fogja magát, gondol egyet, s vesz egy forró, vagy éppen frissítő zuhanyt, esetleg egyszerűen csak felpattan és sétál egy nagyon egy olyan helyen, ahol nem hallatszik más, csak madárcsicsergés. E hónapban érdemes mindezt fontolóra vennie eme hatalmas energiákkal rendelkező, öntudatos jegy szülötteinek, akik ugyanakkor néha oly érzékenyek is tudnak lenni!

Szerelem

A párban élő Skorpiók júliusban is nagy hangsúlyt fektetnek a szerelemre. Mivel mostanság úgy érezhetik, már megint nem jut elegendő idejük, alkalmuk, minden pillanatot érdemben megélni, igencsak rágörcsölhetnek a légyottok kényszeres szorgalmazására. Ne rontsanak már megint ajtóstól a házba, hogy jóformán kiesik a helyéről még az ajtótok is! Inkább próbálják meg kicsit visszafogni magukat a munkában és már a délután elkezdeni hívogatni kicsit párjukat, kacérkodni vele, azaz tehát sugallni neki, hogy este nagyon megéri majd nekik, ha hazaérve engednek majd. Higgye el, ez önre is ösztönzőleg hathat!

A jelenleg a júliust pár nélkül kezdő Skorpiók e nyári hónapban igencsak intenzív vehemenciával igyekeznek felhajtani azokat, akik képesek lennének csillapítani nem kis étvágyukat. Ez most olyannyira felszínre törhet, hogy a nagy igyekezetben teljesen másodlagos szemponttá válhat a hogyan és a mikor, ami igencsak kellemetlen helyzeteket szülhet, ráadásul nem is biztos, hogy képes lesz röpke kalandjai által igényeinek kellő mértékű kiélésére. Néha tehát várjon egy kicsit, mielőtt fejest ugrik egy röpke éjszakába, mert lehet, hogy reggel nem amellett ébred majd, akivel egyébként szeretett volna!

A Skorpió júliusi magánéletéről bővebben itt: Skorpió július havi szerelmi horoszkóp