Szűz - február havi horoszkóp


A Szűz februárban kissé elmaradhat munkájában, ami gyakran fáradságából, vagy puszta kedvetlenségből fakadhat, ettől függetlenül a hónap végére egész jól alakulhatnak dolgai, s egy kellemes meglepetésre is számíthat! Szerelmi téren az egyetlen feszültségforrás most nagy eséllyel, önmaga lehet, ha hagyja, hogy nyűgössége áttevődjön alakuló, vagy már működő kapcsoltára.

E hónap során, annak ellenére, hogy nem lehet komolyabb egészségi problémákra számítania, mégis gyakorta kínozhatja fejfájás, de főleg fáradékonyság, s az esetek döntő többségében, eme utóbbi, akár jelentősen is befolyásolhatja teljesítményét, különösen február első 1-2 hetében. Ennek következtében, gyakorivá válhat az, hogy reggelente szinte alig bír kikászálódni az ágyból, valamint szinte az egész nap folyamán kimerültnek érzi magát, kedvetlen és nyűgös. Ez ellen két nagy fegyvere lehet, kedves Szűz: az egyik, ha egy kicsit a szokásosnál is jobban odafigyel arra, hogy érkezéseibe több zöldséget, gyümölcsöt és olajos magvat építsen be, lehetőleg nyers formában, hogy minél változatosabb forrásokból jusson, minél több vitaminhoz és ásványi anyaghoz, melyek fiziológiailag jótékonyan hathatnak fáradékonyágára. A másik, hogy, ha levertséget tapasztal, ne engedjen teret neki, hanem mentálisan is kapja össze magát, s mondja azt: „Csak azért sem járkálok kómásan egész nap, hanem friss leszek és energikus!”. Higgye el, az életben szinte minden fejben dől el, s ön az ilyesmiben, mindig is erős volt! Használja ezt az erőt, s mutassa meg, hogy igenis képes rá, hogy uralja életét, még, ha néha ez is a legnehezebb!

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűzre februárban, nagyon kellemes, szerelemben és erotikában gazdag éjszakák várhatnak, ugyanakkor lelki értelemben mintha kissé állandósulni látszana kedvese és ön között a feszültség. Ennek egyik fő oka lehet, a már az eddigiekben is említett nyűgössége, amit igen nehezen tudhat elviselni, kezelni szerelme, hisz általa, szinte minden apróságba képes néha belekötni. Ha sikerül e hozzáállását kiküszöbölni, akkor sokat javíthat a helyzeten, s kapcsolata is stabil és támogató maradhat!

A jelenleg egyedül élő Szűz számára a február kész katasztrófának bizonyulhat, legalábbis kapcsolatépítés terén, mivel sokszor képtelen lesz az ilyesmire koncentrálni, vagy egyszerűen, ha szeretné se jut most energiája az ilyesmire. Talán nem is annyira probléma ez, hisz nem árt néha egy kis szünetet tartani, hogy rendezze sorait az ember. Ha viszont mégis megpillantana valakit, aki megdobbantja szívét, ne hagyja veszni a lehetőséget csak azért, mert éppen nem érzi magát csúcsformában, legalább később annál több kellemes meglepetést okoz majd szerelme tárgyának, ami akár még jó is lehet! Gondoljon erre és cselekedjen, ha egyértelmű a helyzet!

A Szűz februári magánéletéről bővebben itt: Szűz február havi szerelmi horoszkóp