Ikrek - február havi horoszkóp


Az Ikrek számára a munka terén remek lehetőségeket tartogathat a február arra, hogy megmutassa, mire is képes, ha egy kicsit a szabadjára engedik, ráadásul most még inkább koncentrálhat a bizonyításra, ugyanis szerelmi téren is pont úgy alakulhatnak a dolgai, ahogy szeretné.

Szakmailag egyrészről nagy kihívás, ha az embernek a felettesei, vagy üzletfelei, akkor bizalmat szavaznak, hogy valamelyest szabad kezet adnak neki, hiszen onnantól kezdve ténylegesen csakis maga felel a rá bízott feladatokért, ugyanakkor ez egyúttal egy nagyfokú elismerés is egyben, na és persze felelősség, ami siker esetén még némi fizetésemeléssel, esetleg előléptetéssel is járhat. Az izgalmak ellenére azonban maradjon csak olyan, amilyen eddig, hiszen pont azért szavazhattak önnek bizalmat, mert olyan volt, amilyen. Egészségi állapotát tekintve sem lehet oka panaszra, ugyanakkor fontos, hogy ennek ellenére se könnyelműsködjön, s különösen odafigyeljen arra, hogy a nagy tervek teljesítése közepette is mindig legyen elegendő ideje kipihenni magát, különben könnyen rámehet egészsége buzgalmára. Igyekezzen kicsit elnézőbb, türelmesebb lenni bizonyos családtagjaival, akik nehéz időszakon mehetnek most keresztül, s számítanak segítségére. Néha már azzal sokat tehet értük, ha meghallgatja őket.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Ikrek februárja maga lehet a tökély, amikor is szinte teljes harmóniában élhet kedvesével, kiélvezve minden egyes együtt töltött pillanatot. Az egyetlen most, ami esetleg feszültséget szülhet önök között, az, az, ha túlgondolnak, vagy felfújnak bizonyos dolgokat, melyek igazából nem is számítanak, ha jobban belegondolnak. Kerüljék az ilyesmit és élvezzék, hogy végre minden tökéletes!

A jelenleg egyedül élő Ikrek februárban találkozhat valakivel, aki nagyon hasonszőrű, mint ő maga, de meglehet, hogy akárhányszor találkozik is vele, mindig bizonytalan, meddig mehet el a rajongásban. Ne féljen, hogy elveszíti, hiszen még nem is az öné, azonban, ha azt akarja, hogy egyszer együtt legyenek, akkor lépnie kell mihamarább! Induljon ki magából, lehet, hogy ő is ugyanannyira kedveli önt, mint ahogy ön őt, csak ugyanúgy nem meri kimutatni. Lépjen, kedves Ikrek!

Az Ikrek februári magánéletéről bővebben itt: Ikrek február havi szerelmi horoszkóp