Ikrek - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Ikreket februárban, nagy eséllyel hozhatja össze a sors egy olyas valakivel, akivel szinte már az első perctől kezdve egy húron pendülnek! A dolgok olyannyira meseszerűen alakulhatnak önök között, hogy szinte már-már ijesztően jól érzik magukat együtt. Ne ijedjen meg a jótól, kedves Ikrek, ugyanis ez úttal nem csal a látszat, önök tényleg egymásnak lettek teremtve, s az egyetlen most, ami problémát okozhat, az is éppen ebből fakad, ugyanis megeshet, hogy szíve választottja is épp oly félénk, s ugyanannyira nem mer továbblépni, nehogy elrontson mindent, ahogy ön! Győzze le félelmét attól, hogy elveszíti, s merje bátran megnyitni neki a szívét! Bármennyire is nehéz, az elvesztésétől való félelme miatt, az embernek pont azzal teljesen őszintének lennie, aki iránt valódi érzelmeket táplál, muszáj mégis annak lenni, különben végül éppen emiatt veszítheti el. Ne kockáztasson, s, igazodva az eseményekhez, addig üsse a vasat, amíg meleg, még, ha néha fél is, hogy megégetheti magát a gyors tempó miatt!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Februárban, a tartós párkapcsolatban élő Ikrekre, szerelmes éjszakák, nagy beszélgetések, jókedv és vidámság vár, legalábbis szerelmi téren mindenképpen, azaz mondhatni, hogy már-már minden tökéletes lehet, így, itt az ideje, hogy felhőtlenül élvezzék szerelmüket kedvesével, amihez az univerzum most meg is ad minden segítséget. Az egyetlen, amire ugyanakkor érdemes ügyelniük ahhoz, hogy valóban boldogan teljen a télutó, hogy a problémamentesség nehogy oda vezessen, hogy egyre inkább kiéleződjenek az apróságra, amelyekből aztán nagy dolgokat csinálva adjanak alapot veszekedéseknek.

Ez most semmiképpen se lenne szerencsés, s nem csak azért, mert elronthatja szerelmes napjaikat, hanem azért is, mert hosszútávon tüske maradhat önökben a mostani összekapások mentén, pont bagatell alapjaik miatt. Ha ugyanakkor ezt sikerül tudatosan kiküszöbölniük, s száműzni minden rosszat kapcsolatukból, egyszerűen nem lesz olyan, ami most önök közé állhatna! Élvezzék, hogy vannak egymásnak, kedves Ikrek, hisz az ilyen, boldog és felhőtlen napok miatt érdemes csak igazán szerelmesnek lenni!