Rák - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A februárt egyedülállóként kezdő Rák, talán megérezve a tavasz közeledtét, szinte alig bír majd magával az egész hónap során, így rendkívül aktív párkeresésbe kezdhet, aminek ugyanakkor eredményeivel már nem biztos, hogy maradéktalanul elégedett is lesz. Ez jórészt annak lehet köszönhető, hogy, még az egyik pillanatban teljesen odáig van valakiért, addig a következőben már majdnem, hogy untatja ugyanazon társaság, vagy egyenesen, teljesen más irányba kezdhet vonzalmat érezni, sőt! Az is előfordulhat, hogy párhozamosan, több ember is leköti a figyelmét, s ebből aztán nagy kalamajkák és persze döntésképtelenség származhat. Mivel meglehet, maga sem érti önnön viselkedését, érdemes lehet felderítenie az okokat, melyek miatt oly szeszélyessé váltak érzelmei. Ezek között szerepelhet, hogy esetleg még nem készült fel egy új kapcsolatra, az által, hogy érzelmileg még túlságosan kötődik egy korábbi szeremhez, vagy éppen, annyira megelégelte a magányosan töltött éjszakákat, hogy túlságosan is gyorsan szerelmesedik, esetleg egyszerűen, épp csak tomboló korszakát éli, s ezért nem bír megállapodni. Bármelyik ok, vagy okok vezettek ideáig, az izgalmak ellenére, igyekezzen rendezni magában mielőbb a dolgokat, különben még kicsapongó énje életstílussá válik, tartósan blokkolva ezzel egy normális, hosszútávú kapcsolat kialakításának lehetőségét.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós kapcsolatban élő Rákot februárban, olyannyira nyomaszthatják a külvilág dolgai, akár munkahelyi, iskolai problémái, hogy a feszültség szinte rendszeresen érezhető lesz rajta, s természetesen ez kapcsolatára is áttevődhet, rányomva mindennapjaikra bélyegét. Éppen ezért, bár fontos lenne szétválasztania az ajtón túli világot a magánéletétől, most ez mégis olyannyira nehéz lehet, hogy néha azon kaphatja magát, hogy kedvesén vezeti le a napi feszültséget, aminek persze ő nem igazán fog örülni.

Mielőtt teljesen ellehetetlenítené kapcsolatukat, igyekezzen kompenzálni időnkénti lobbanékonyságát azzal, hogy olyan programokat szervez kettejüknek, amikor csakis kettesben és jó messzire lehetnek a mindennapokban érintett mozgásterüktől, hogy még véletlenül se zavarhassák önöket a romantikázásban. Ennek nem csak az lehet az előnye, hogy egy kicsit maga is kiszakadhat a hétköznapokból, hanem az is, hogy több idejük lehet szerelmével kivesézni érdemben a dolgokat, s meglehet, hogy a megoldás is egy ilyen beszélgetés alkalmával kínálkozik, mindkettejük örömére. Erre a legnagyobb esély a hónap második felébe adódhat, így ekkor már jóvalta oldottabb lehet ön körül a légkör.