Kos - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Kos számára alapvetően nem ígérkezik szerelmi téren ideális hónapnak a február, ugyanakkor nagy meglepetéseket okozhat, pozitív és negatív értelemben egyaránt, ugyanis meglehet, hogy ahonnan csókot várna, onnan elutasítást kap, míg ahonnan semmi jót, onnan szenvedélyt és szerelmet! Eme szeszélyesség meglehetősen idegőrlő mivoltából fakadóan, többször is arra késztetheti, hogy jogosan, szót emeljen az ellen, hogy megpróbálják egyesek átmeneti sebezhetőségét kihasználni, vagy játszanak érzéseivel. Egyiket se hagyja! Mutasson határozottságot még a legnehezebb pillanatokban is, s egy percig se takargassa szenvedélyes természetét, annál is inkább, mivel most meglehet, hogy éppen egy ilyen kirohanásának lesz tanúja valaki, aki igencsak vonzónak találhatja pont emiatt, ami nem is csoda, hiszen az első két mondatából kiderül, hogy önök egymásnak lettek teremtve. Éppen ezért fordulhat most elő, hogy, míg az egyik nap telesírja a párnáját bánatában, addig három nap múlva már azon kaphatja magát, hogy egy őrjítő együttlét után, ölelkezve, simogatva egymást, talán éppen élete nagy szerelme karjaiban álmodozik! Ne fogja hát vissza magát, s hagyja, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie, hiszen az élet pont eme hullámzó kiszámíthatatlanságától olyan szép és izgalmas.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Kos februárban egy meglehetősen nyugodt hónapra számíthat, melynek harmóniáját azonban időnként könnyen megzavarhatja, hogy, míg ön gyakorta vágyik szenvedéllyel teli, szerelmes éjszakákra, addig párja mintha nem igazán akarna most partner lenni ebben. Ennek ellenére, bármennyire is nehéz, semmiképpen se próbálja erőltetni a dolgokat, s végkép ne kezdje el vádaskodni mindjárt, inkább próbáljon meg reális szempontok alapján a végére járni, mi lehet mindennek a hátterében. A legjobb, ha először egy őszinte beszélgetéssel indít, s, ha az alatt nem igazán sikerül közelebb jutnia a valósághoz, nyúljon bátran kissé ravaszabb módszerekhez, de semmiképpen se hagyja annyiban a dolgot, hiszen hosszútávon, nagyon is fontos a testi kielégültség ahhoz, hogy megmaradjon a kapcsolat stabilitása.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy hajlamosak elbagatellizálni ezt a dolgot, vagy éppen bebeszélni maguknak, hogy nem az a lényeg egy kapcsolatban, pedig, szerelemről lévén szó, ez igenis tévedés! Nyomozása közben ne idegenkedjen semmilyen új perspektívától sem, ugyanis, bár most nagyon egyszerű és meglepő lehet a titok, ám korántsem sztereotip, így szükséges, hogy mindenre nyitott legyen, ha meg akarja fejteni a rejtélyt!