Mérleg - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az aktuálisan pár nélkül élő Mérlegnek februárba rengeteg elfoglaltsága adódhat, így vajmi kevés ideje és energiája juthat magánéletére, ami természetesen, éreztetheti is hatását, hiszen gyakran érezheti reménytelennek helyzetét. Mindezen csak úgy segíthet, ha tudatosan megpróbál tenni azért, hogy jobb legyen a helyzet. Érdemes lenne egy tervezettel előállnia, amikor is kijelöl olyan időpontokat, amikor van esély arra, hogy szabaddá tegye magát, s mindenképpen olyan programokkal tölti fel ezeket a réseket, melyek számos lehetőséget biztosítanak az ismerkedésre, randizásra. Ilyen lehet például egy, a hobbijával kapcsolatos klub, valamilyen új sport kipróbálása, vagy akár egy tánctanfolyam is, ahol nem csak ügyességét és mozgékonyságát lehet alkalma fejleszteni, hanem rögvest sikerülhet is a közelébe kerülni esetleges kiszemeltjének. Akarjon és menni fog, merjen és győzni fog! Csak összeszedettség és energia-befektetés kérdése az egész, ehhez már csak egy kis szerencse kell.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Mérleg számára egy kifejezetten nyugodt időszak következhet szerelmi téren, már egészen a hónap elejétől kezdődően. Már-már olyan kiegyensúlyozottan és gördülékenyen mehet önök között minden, kedves Mérleg, hogy néha kifejezetten hiányozni fog egy kis véleménykülönbség, vagy konfliktushelyzet, ám annyi baj legyen! Az egyetlen hátulütője is talán pont ez lehet eme idilli helyzetnek, ugyanis annyira egyhangúnak és szenvedélymentesnek érezhetik emiatt kapcsolatukat, hogy néha már úgy érezhetik, mintha csak lakótársak lennének, nem pedig egy pár.

Ha ez a helyzet állna elő, nyilvánvaló, hogy nem szabad hagyni konzerválódni. Elsőkét igyekezzenek minél több alkalommal, fáradság ide, vagy oda, akár csak kicsit simogatni egymást, elmélyülni a másik tekintetében, ölelgetni, csókolgatni egymás minden apró kis porcikáját, amíg álomba nem merülnek, vagy éppen, pont ellenkezőleg! Természetesen, a lelkiekre is éppúgy alkalmas egy hasonló, apró praktikát kitervelni, hogy legyen egy kis izgalom, például vegyenek egy palack bort és üljenek le társasozni egy kicsit, vagy éppen, lepjék meg néha egymást egy-egy napközbeni, váratlan üzenettel, vagy apró ajándékkal, vagy egy finom vacsorával. Ha sikerül ezt megvalósítani, akkor máris egy nagy lépéssel járhatnak közelebb ahhoz, hogy végül valóban egy rendkívül kellemes és kielégítő hónapként záruljon a február!