hirdetés

Bika - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Bika februárban, meglehetősen nagy, belső, érzelmi változásokon mehet keresztül az által, hogy úgy tűnik, végre sikerülhet lezárnia véglegesen magában a múltat, s ez által újra feloldhatja rossz berögződéseit, indokolatlan gátlásait. Persze, ha az embert nagy csalódás éri, csak nagyon nehezen képes újra bízni bárkiben is, sőt, akár teljesen elzárkózhat a világ elől, ám most önnek úgy tűnik, mégiscsak sikerülhet egy új, ígéretes kapcsolatot megalapoznia e hűvös télutó hónap során. A legfontosabb most, hogy maradjon hű elveihez, vállalja bizonyos értelemben vett konzervativizmusát és alkalmazza a múlt hibáiból tanultakat. Mindazonáltal, hogy kellő mértékben és ütemben fejlődhessen új kapcsolata, nagyon fontos az is, hogy egyúttal szabaduljon meg minden, a múlt tapasztalataiból fakadó előítéletétől is, hogy száz százalékosan megadja az esélyt a nagy szerelemnek! Annál is inkább fontos ez, hiszen, bár az egész élet egy nagy tanulási folyamat, ahogy mondják, ugyanakkor ki akar mindig általános iskolás maradni! Vegye a kezébe magánéletének irányítását, s, ha kell, tudatosan tegye jobbá, kedves Bika, mert boldogsága felerészben, mindig csakis önön múlik, azaz fél siker, ha legalább az ön oldaláról valós és tiszta érzelmek vannak!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Tény, hogy sokszor még évek múltán is képes az ember görcsösen ügyelni arra, hogy párja mindig a legjobb oldalát lássa, még akkor is, ha maga alatt van, ez azonban nagy hiba, ugyanis alapjaiban vet gátat a teljes őszinteségnek, ami a legnagyobb erőssége egy szerelmi kapcsolatnak. Persze, ez nem azt jelenti, hogy akkor hirtelen vetkőzze le az ember minden gátlását és zúdítsa rá naturalisztikusan magát a másikra, csupán azt, hogy ne takargassa mindig esetleges testi hibáit, vagy természetes folyamatait a másik elől, s, hogy ne féljen gyakrabban kimutatni érzéseit sem, ugyanis, ezekkel együtt egész és kerek az ember.

Higgye el, szerelme pont úgy szereti önt, ahogy van, s talán, minden igyekezete ellenére, már rég észrevette és elfogadta apró hibáit, sőt, talán pont azok miatt szereti annyira. Hihetetlennek hangzik? Próbálja meg kitapogatni, vajon így van-e, s meg fog lepődni! Nem baj, ha ettől zavarba jön, az még szexi és csábító is lehet. Ha sikerül kitárulkozni jobban párjával szemben, akkor meglehet, hogy ő is, feloldódva, jobban ki meri mutatni, ami a szívében rejlik, s ez által még inkább közelebb kerülhetne egymáshoz, mint valaha!