Szűz - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Szűznek februárban, szinte alig lesz egy szabad perce, ami igencsak megnehezítheti az ismerkedést, s természetesen, egy új kapcsolat kialakulásának lehetőségét is. Némileg ugyan javíthat a helyzeten, ha igyekszik minél jobban megszervezni a mindennapjait, azonban, mint ahogy az lenni szokott, tervezni könnyű, ám betartani már annál nehezebb lehet a szoros rendet. Ha nagyon nem bírna így sem érdemben koncentrálni magánéletére, akkor az is egy megoldás lehet, ha megpróbálja kicsit élvezni, hogy szabad, s végre jobban összpontosíthat más területekre, hatékonyabbá, eredményesebbé válva ezzel. Néha talán nem is árt egy kis egyedüllét. Persze, mindettől függetlenül megeshet, hogy éppen e hűvös télutó során toppan be életébe mégis az igaz szerelem, mely most, ha valóban megtörténik, egy olyas valaki személyében érkezheti, aki teljesen különbözik azoktól, akikkel eddig hozta össze a sors. Ne habozzon jeleket küldeni, csak mert úgy érzi nincs épen csúcsformában! Ha így is összejönnek, legalább két dolog biztos: újdonsült kedvese úgy szereti, ahogy van, továbbá cserébe legalább később annál több kellemes meglepetést okozhat neki, amikor igazán formába kerül!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Szűz magánélete februárban rendkívül kielégítő lehet, így bővelkedhet szerelmes éjszakákban, meghitt beszélgetésekben és vidám, együtt töltött percekben egyaránt, ugyanakkor észlelhető lehet a hátérben némi feszültség is, mely főként abból fakadhat, hogy egyéb, bokros teendői következtében, gyakorta érzi magát fáradtnak, álmosnak, kimerültnek, s ettől nyűgös egy kicsit. Ilyenkor, tudatosan igyekezzen ne belekötni minden apróságba, amit párja csinál, mert azzal könnyen agyonütheti a pillanatot.

Hasznos lehet az is, ha igyekszik több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani február során, mint általában, az nem csak a libidónak tehet jót, hanem energetikailag és közérzetileg is jó hatást gyakorolhat önre. Érdemes lenne tovább a hónap során kedvesével közösen kijelölni néhány olyan napot a naptárban, amikor már biztos, hogy idejük engedi, hogy egész nap együtt legyenek, s már napokkal előre készülni az ilyen randikra! Mindezzel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, ráadásul feledhetetlen perceket tölthetnek majd együtt...