Bak - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Bak februárban egy meglehetősen faramuci helyzetbe kerülhet szerelmi téren, ugyanis, szinte ellenállhatatlan vonzalmat érezhet valaki iránt, aki ráadásul nem is biztos, hogy viszonozza (legalábbis látszólag) gyengéd érzelmeit. Arra is van esély, hogy, bár az érzés kölcsönös, valami miatt, mégsem szabadna beleszeretniük egymásba, s ezzel mindketten tisztába is vannak, ám az ember nem parancsolhat az érzéseinek, azok csak jönnek és néha teljesen lehetetlen szituációkba sodorják az embert. Ha ilyen helyzetekkel kellhet szembenéznie, csak egyetlen dolgot tehet, kedves Bak: törjön ki a kutyaszorítóból, s valljon színt szerelme tárgya előtt, aztán ön után a vízözön! Ez elsőre persze meglehetősen ijesztően hangzik, de ez az egyetlen kiút, ugyanis, ha most finomkodik, vagy húzni próbálja az időt, azzal csak azt érheti el, hogy egyre csak mélyebbre merül majd az érzésekben, s később, annál nehezebb és fájdalmasabb lesz elengedni azt, ami talán sohasem volt az öné. A színvallásnak egy másik előnye lehet, hogy nagyobb eséllyel is kaphat igent kinyilatkoztatására, mintha tovább várna, hisz addig kell ütni a vasat, amíg meleg, s most friss a dolog. Bízzon a sikerbe, s még akár jól is elsülhet minden!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Bak februárban azzal szembesülhet, hogy míg ő nagyon lelkesen és odaadóan viselkedik, addig párja mintha nem viszonozná, vagy értékelné mindezt. Ha így állna a dolog, ne vegye magára kedvese látszólagos érdektelenségét, inkább igyekezzen konkrétabban kifejezni, mit érez iránta, s akkor tőle is több, pozitív visszacsatolásra számíthat majd, s hamar egy hullámhosszra kerülhetnek.

Nem feltétlenül baj, ha nem elég néha egy-egy szó, vagy aprócska gesztus, végül is hol van az megírva, különösen a mai, rohanó világban, hogy mindenki ugyanúgy működik, s mindenkinek, mindig, mindent észre kellene vennie. Az emberek néha hajlamosak túlbonyolítani, vagy túlságosan kifilézni mindent, s ez a rossz gyakorlat ragadós lehet. Ön ne kövesse ezt a tendenciát, s egyszerűsítse le a dolgot a végletekig, ha kell. Mondja ki minden nehézség nélkül, hogy "szeretlek", s akkor biztosan nem fogja csalódás érni, s viszont is hamar elhangzik majd a szívének oly kedves választ...