Skorpió - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Skorpió a február folyamán, igen intenzív párkeresésbe kezdhet, aminek hamar meg is lehet az eredménye! Mindennek ellenére, egy tartós szerelem kialakulásának esélye, már egészen más lapra tartozik. A legnagyobb gondot ezúttal a kitartás, illetőleg a kompromisszumra való hajlam jelentheti, s még az egyiket könnyű lehet orvosolni, a másikkal már nem egészen lesz ugyanez a helyzet, hiszen a Skorpió jegy szülötte nagyon is akaratos, már-már túlságosan is végletes személyiség. Jó hír azonban, hogy amiről már tudja az ember, hogy nem éppen válik előnyére, azon van hatalma változtatni, ráadásul meglehet, hogy most nem is kell sokat tenni azért, hogy pozitívba forduljon át a dolog! A legegyszerűbb, ha, például egy randi során, igyekszik tudatosan kerülni, vagy legalább is nem belemászni az olyan témákba, melyekről tudja, hogy véleménykülönbözőség esetén igen szenvedélyesen reagálhat. Persze, később, amikor már stabilizálódott az új kapcsolat, s megvan az összhang, nem csak lehet, hanem szükséges is, hogy visszatérjenek az ilyesmire, de az első alkalmakkor inkább az önfeledt szórakozás és jókedv legyen a cél, a nehéz témákat pedig hagyják inkább máskorra, akkor nem lehet baj, s hamarosan, mindketten, örökre búcsút mondhatnak az egyedüllétnek!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Skorpió esetében, míg a február első felében lehet apróbb konfliktusokra számítani, addig a hónap vége már nagyon is kielégítően alakulhat. A jó idő közeledtével egyre inkább érezheti a szerelmet a levegőben, minek folytán, egyre gyakrabban és hevesebben kaphatja el a vágy és a szenvedély. Ennek kedves örülni fog ugyan, azonban megeshet, hogy annak már kevésbé, hogy olykor hirtelen, ráadásul nem a legmegfelelőbb pillanatokban akar rátérni vele a lényegre, s ez okozhat némi súrlódást önök között.

Bár, ösztönökről lévén szó, nehéz, de valahogy mégis, igyekezzen megtanulni, hogyan is tudná kicsit jobban időzíteni az ilyesmit, hiszen, önnek is nyilvánvalóan jobban fog esni a szerelmeskedés, ha párja is hasonlóan be van indulva, mint ahogyan ön, ez pedig lehetséges, hogy nem éppen egy üzleti találkozó 10 perces szünetében, vagy éppen fáradtan betoppanva otthonuk ajtaján vagy így… Ha más nem, tekintse úgy türelmét, mintha csak azért lenne, hogy még inkább felcsigázza magát. Meglátja, kedves Skorpió, hogy előzékenysége meg fogja hozni a gyümölcsét!