Oroszlán - február havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A februárt pár nélkül kezdő Oroszlán, e hónap során kissé kedvetlen, inaktív lehet szerelmi téren, mintha senki sem lenne képes tartósan lekötni figyelmét, sőt, akár odáig is juthat, hogy egyenesen frusztrálhatja némelyek közeledése. Gyakran ráeszmélhet arra is, hogy, amennyiben randizik is valakivel, akkor sem találja vele valahogy a közös hangot, így gyorsan zátonyra futhat sok próbálkozás. A maga részéről talán a legfontosabb, amit érdemes lenne megszívlelni, hogy javítson a helyzeten, azaz, hogy legyen kicsit nyitottabb a más vélemények irányába, ne kösse mindig az ebet a karóhoz, csak, mert meg van róla győződve, hogy önnek van igaza. Ha sikerül néha hallgatnia is, s megvárni, amíg érdeklődésének tárgya mondandója végére ér, még az is előfordulhat, hogy, minden különbözőségük ellenére, végül több közös érintkezési pontot találnak egymásban, mint azt valaha is képzelték volna. Meglehet, hogy most a szerelme pont egy ilyen, ritka valaki iránt lobban lángra! Az azonban, hogy ez mekkora eséllyel valósulhat meg, az most csakis önön múlik, kedves Oroszlán! Változzon és változni fog a világ is ön körül!

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg párkapcsolatban élő Oroszlán számára a legnagyobb kihívás februárban az lehet, hogy vajon sikerül-e megtanulnia úgy, teljesen őszintének lenni, hogy közben a közlési forma által sem bántja meg rendre kedvesét. Bár, ön meglehetősen jó diplomata, ha szakmáról, üzletről, vagy éppen barátságról van szó, azonban, amint mélyebb érzelmek keverednek a pakliba, abban a pillanatban, már sokkal nehezebb tartania magát a formaságokhoz, pedig bizony, egy szerelmi kapcsolatban, különösen sokat számít a "hogyan", a "mit" mellett!

Ez az ön esetében ráadásul fokozotton igaz lehet, mivel karakteres személyisége által, rendre, rendkívül nagy hatással van közvetlen környezetére, így kedvesére is, azaz szavai, gesztusai, különösen nagy súllyal bírnak a számára.