Oroszlán - február havi horoszkóp


Februárban az Oroszlán baja kissé meggyűlhet munkájával, ugyanis most olyan részfeladatok teljesítésére is kényszerülhet, melyeket nem szívesen végez el. Szerelmi téren is a nyugtalanság lesz a jellemző a hónap során, ami ugyan nem gyengíti majd meg jelentősen kapcsolatát az esetek többségében, ugyanakkor igencsak sok kellemetlenséghez vezethet, ha kezeletlen marad a probléma.

Ha valaki, hát az Oroszlán az a jegy, akiről nem lehet azt mondani, hogy ne szeretné a munkáját, de legalábbis, hogy nem szeretne dolgozni, hiszen e királyi jegy képviselői, maximalizmusukból fakadóan, szinte mindig erejükön felül teljesítenek. Ennek ellenére, e hónap folyamán mégis meggyűlhet a bajuk a munkájukkal, aminek alapvetően két oka lehet. Az egyik, hogy most olyan feladatok elvégzését is magukra kellhet vállalniuk, melyeket nem igazán szeretnek csinálni, s ettől, érthető módon, kissé motiválatlanná válhatnak. A másik ok az lehet, hogy most nem csak, hogy feladataikat nem végzik nagy lelkesedéssel, hanem még ráadásul eredményességük is csökkenhet, ha pedig valaki, kisebb eredmény eléréséhez többet kell, hogy dolgozzon, az nem igazán lesz motivált abban, hogy nap, mint nap, újra felvegye a kesztyűt a munka terén. Ne csüggedjen, kedves Oroszlán, ugyanis van valami jó is a mostani helyzetében, mégpedig, hogy, ha ez nem is látszik, de most sok minden olyan alapmunkával végezhet, amire később annál több mindent, sőt, akár egy egész karriert is alapozhat a jövőben! Tartson ki és meg lesz az eredménye!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Oroszlán számára a február nagy tanulsága lehet, hogy, bár szép dolog az őszinteség, de meglehet, hogy nem minden formában és esetben, ugyanis a hónap során kirobbanó vitáknak éppen az őszinteség túlzó formája lehet a kirobbantója. Bár valóban fontos dolog a nyíltság egy szerelmi kapcsolatban, s tény, hogy ön különösen őszinte és egyenes típus, ugyanakkor azért érdemes belátnia, hogy sokszor bizony nem igazán találja meg a megfelelő formát az ilyen irányú közléseire, ami sok konfliktus forrása lehet. Az út jó, most már csak igyekezzen elsajátítani a helyes tempót, hisz, mint minden, ez is tanulható, kedves Oroszlán!

A jelenleg pár nélkül élő Oroszlán februárban kissé kedvetlen, már-már zárkózott lehet, holott a felszín alatt nagy energiák dolgozhatnak benne. E hónap során talán azzal növelheti a leginkább annak az esélyét, hogy meglelje párját, ha, esetleg megismerkedik valakivel, vagy már alakulóban van valami, akkor a beszélgetések folyamán kicsit megtanul hallgatni is, s nem igyekszik meggyőzni partnerét arról, ha csakis az a helyes, amit ön mond. Tegye félre időnkénti makacsságát, kedves Oroszlán, s engedje, hogy megismertessék esetleg más nézőpontokkal is, akkor minden bizonnyal kevésbé lesz nehezen emészthető az ön iránt érdeklődők számára, s hamarabb önre találhat a szerelem, valaki olyas valaki személyében, akivel alapvetően tényleg nagyon különböznek, ám mégis, ez lehet a szép és izgató az egészben! Járjon szerencsével!

Az Oroszlán februári magánéletéről bővebben itt: Oroszlán február havi szerelmi horoszkóp