hirdetés

Vízöntő - február havi horoszkóp


A február eleje kissé depressziósan indulhat a Vízöntő számára, ami némi belső feszültséggel is párosulhat, amit talán önmaga, talán mások gerjesztenek most. Szerelmi téren ugyanakkor rendkívül kedveznek majd a körülmények arra, hogy megélje vágyait!

A munka terén a Vízöntő azt tapasztalhatja, hogy szinte egyik napról a másikra, folyamatosan változnak a körülmények és az elvárások sem mindig egyértelműek, így általánosságban eluralkodhat munkahelyén a nyugtalanság, ami nem kedvez a fejlődésnek, előrelépésnek. Ha már a karrierépítés akadályba ütközik, esetleg érdemes ugyanakkor kihasználnia ezt a zűrzavaros, fejetlen időszakot arra, hogy egy kicsit kipuhatolja, ki, mit tud a háttérben zajló folyamatokról, amely információ sokat segíthet, hogy viszonylagosan jól átvészelhesse ezt az időszakot, sőt, még a végére talán jól is jöjjön ki a dologból! A februári, szürke, gyakran melankolikus időjárástól kissé kedvetlen és depressziós lehet, ami ugyancsak nem éppen idilli állapot. Ebből fakadóan, néha hitevesztett lehet önmagával szemben, ami nagyban eredeteztethető a nagyobb, talán várt eredmények elmaradásából. A helyzet orvoslása érdekében, érdemes lenne letisztáznia magában, hogy önmaga, vagy mások elvárásainak, esetleg mindkettőnek érzi úgy, hogy nem tud megfelelni, ugyanis most mindkét esetben baj lehet a megugrani kívánt léc magasságával is! Bízzon kicsit jobban magában, s abban, hogy ön általában mindent jól csinál!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párkapcsolatban élő Vízöntő e hónap során nagyon ráérezhet kedvese akaratára, s így azokat könnyen összeegyeztetve a sajátjaival, elképesztő, s rendkívül kielégítő éjszakákat hozhat ki kapcsolatukból. Vágyai betöltése közben azonban ügyeljen arra, hogy ne nyomja el túlzó őszinteségével párja libidóját, akinek értelemszerűen hervasztó lehet, ha rögtön felrója, vagy egyenesen ügyetlennek titulálja, ha elsőre nem találja el, amire éppen vágyik. Türelem! Most egy gyenge kezdés után nagy fellendülés van kilátásban, addig is segítsen neki és vezesse olyan területre, ahol mindketten megtalálják a számításaikat...

Az aktuálisan egyedülálló Vízöntő februárban, igencsak elmerülhet a vágyak tengerében, így kifejezetten olyan partnerek után érdeklődhet, akik képesek minden szinten megmozgatni fantáziáját. ennek megfelelően, kissé túlságosan is hajlamos lehet most eltolódni az érzelmek irányából a testiség felé. Ez addig jól is van így, ha pusztán egy kiadós szeretkezés a cél, azonban, ha többre is vágyik ennél, akkor ügyeljen, hogy ne boruljon fel a kényes egyensúly a test és a lélek között!

A Vízöntő februári magánéletéről bővebben itt: Vízöntő február havi szerelmi horoszkóp