Rák - február havi horoszkóp


A február nem éppen indul zökkenőmentesen a munka terén, egyrészt kisebb konfliktusok, másrészt pedig apróbb figyelmetlenségei miatt, melyek jórészt annak köszönhetőek, hogy sokszor máshol járnak most gondolatai. A magánéletét illetően is várható e hónap során némi feszültség, ami ugyanakkor nem okozhat nagy problémákat, hacsak nem veszik nagyon magukra a dolgot.

Tény, kedves Rák, hogy a munkahelyen általában nem olyan emberekkel kell együttdolgozni, akiket az ember maga válogathat meg, s ez akarva, akaratlanul is, kisebb-nagyobb konfliktusokhoz vezethet, hiszen sokszor nagyon különböző habitusú embereknek kell együttdolgozniuk. Az apróbb-cseprőbb viták az által is kialakulhatnak most, hogy gyakran lehet ingerült otthoni problémái, esetleg szimpla fáradsága, kimerültsége, túlterheltsége miatt. Amennyiben főnökeivel kerülne összetűzésbe, most ne ragaszkodjon csökönyösen álláspontjához, mert, ha így tesz, nagy eséllyel ön húzhatja a rövidebbet, ezért inkább még addig törekedjen egy mindenki számára elfogadható konszenzusra, amíg érdemben meghallgatják véleményét. A hónap során sokat javíthat helyzetén, kedves Rák, ha mindent megtesz annak érdekében, hogy az esetleges otthoni problémák házon belül, a munkahelyiek pedig házon kívül maradjanak, akkor könnyebben megtalálhatja azt az egyensúlyt, ami végül újra a békéhez és harmóniához vezet.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Rák februárban nem igazán lehet képes száz százalékosan kapcsolatára koncentrálni, még akkor sem, amikor teljesen zavartalanul tölthetné idejét kedvesével, ugyanis, szinte folyamatosan nyomaszthatják a külvilág dolgai. Emiatt előfordulhat, hogy kedvesével kapcsolatban is, még a kákán is csomót keres, s ez által nehezebb lehet most együtt élni önnel, mint általában. A hónap második felére már jobbak a kilátások, sőt, ara is nagy esély lehet, hogy éppen szerelme lesz az, aki végül kirángatja ebből az érzelmi válságból, így igyekezzen addig sem nagyon elvadítani maga mellől!

A februárt pár nélkül kezdő Rák számára tartogat egy-két olyan életszituációt ez a hűvös hónap, amitől egykettőre felpezsdül a vére, ugyanakkor most amilyen gyorsan kialakulnak az érzelmek, szinte olyan gyorsan is képesek lesznek elillanni, amit még talán maga sem ért. Próbálja meg felderíteni önmagában az okokat, kedves Rák, hogy vajon miért támad, majd lankad oly hamar lelkesedése, mielőtt még e szokása gyakorlattá válva, hosszútávon ellehetetlenítve esélyét a pártalálásra.

A Rák februári magánéletéről bővebben itt: Rák február havi szerelmi horoszkóp