Nyilas - február havi horoszkóp


A Nyilast februárban a munka terén az motiválja, hogy bizonyítson magának és másoknak, ez által igen nagy lendületet vehetnek dolgai. Szerelmi téren is energikus és kiegyensúlyozott lehet, ugyanakkor párja nem feltétlenül biztos, hogy ugyanúgy rajong az élénk társadalmi életért, mint ön, s ebből azért származhat némi nézeteltérés.

A Nyilas rendkívül motiváltan indíthatja a februárt a munka terén, amikor is, nagy erőkkel vetheti bele magát feladatiba. Ha sikerül megőriznie lendületét, rövid idő alatt, nagy eredményeket érhet el, azonban arra azért érdemes vigyáznia, hogy mindeközben nehogy túlhajszolja magát, mert azzal nagyban megnövelheti a hibák elkövetésének esélyét, s ez által sokat ronthat munkája minőségén, amit nem feltétlen kompenzálhat majd a mennyiség, arról nem is szólva, hogy a haladást is nagymértékben lelassíthatják az állandó javítgatások. Amennyiben sikerül ezt elkerülnie, csak kevesen tudhatják majd tartani önnel a tempót, így kiemelkedve, könnyedén felkeltheti egy felsőbb vezető, vagy, amennyiben vállalkozása van, egy fontos ügyfél, figyelmét ténykedése, ami ez által hosszútávon is jó hatást gyakorolhat előmenetelére, karrierjére. Természetesen, aki lepipál másokat, annak hamar irigyei, ellenlábasai is akadhatnak, ami kisebb konfliktusokhoz vezethet. Kezelje ezeket diplomáciával, nehogy a végén társas viselkedésébe belekötve próbálják meg szabotálni eredményeit. Mindent bele, kedves Nyilas, tegyen ki magáért és arassa le a babérokat!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Nyilas a hónap során rendkívül szociális lehet, aminek az lehet a hozománya, hogy esetleg gyakrabban invitálja kedvesét is társaságba a szokásosnál, ami viszont nem biztos, hogy neki is fog tetszeni, ugyanis meglehet, néha szívesebben maradna inkább otthon, kettesben önnel, mintsem jópofizna többedmagukkal valahol. Ne kezelje se fél várról, se direktbe ezt a szituációt, inkább legyen megértő, s kössön vele kompromisszumot, amikor csak lehet, hogy megőrizzék a békét, s az egymás közti harmóniát.

A jelenleg szingli Nyilas a február során, valósággal sugárzik, s ennek köszönhetően, csak úgy vonzza az embereket. Ennek azonban a bőség zavara mellett, lehet egy másik hátulütője is, mégpedig, hogy a nagy zűrzavarban olyanok is közelebb kerülhetnek a szívéhez, akik egyáltalán nem az esetei, ezért meglehet, hogy akaratlanul is egy szerelmi háromszögbe, esetleg más bonyodalmakba keveredik a hónap során. Ha így állna a helyzet, igyekezzen minél hamarabb kikecmeregni a kutyaszorítóból, különben minél tovább vergődik e szerelem hálójában, később annál fájdalmasabb lehet az elszakadás. Ha viszont szerencséje lesz, s jól választ, nagy szerelem fejlődhet ki eme intenzív időszakból!

A Nyilas februári magánéletéről bővebben itt: Nyilas február havi szerelmi horoszkóp