Bika - február havi horoszkóp


A Bika számára februárban a munka terén kedvezőtlen változások történhetnek, ám ez nem szegi kedvét, hogy kitartóan haladjon előre a kijelölt úton, sőt! Szerelmi téren sok múlik most azon, mennyire képes elengedni magát, s nyitni egy kicsit jobban a szerelem/szerelme felé.

A munka nem feltétlenül mindig kéjmámor, különösen, ha az ember beosztottként dolgozik, azonban most kifejezetten, még a szokásosnál is rosszabbul alakulhat munkarendje, egy újítás bevezetése, vagy éppen átszervezés miatt, s ennek nem fél hangot is adni. Legyen óvatos ugyanakkor, s csak diplomatikusan, mindig a megfelelő módon eljárni az ügyben, mert, ha most túl erőteljesen fejezi ki magát bizonyos szituációkban, azzal lehet, hogy kivívja munkatársai tiszteletét, viszont főnökeit, esetleg üzletfeleit, nagyon magára haragíthatja vehemens viselkedésével, s ez hosszútávon, negatívan befolyásolhatja karrierjét. Ha azonban bölcsen, csak a háttérből próbálja megváltoztatni a dolgokat, akkor a hónap végére akár odáig is juthat ténykedése által, hogy még önnek lesznek hálásak főnökei a munka szempontjából hasznos ötleteiért, melyek természetesen önt is újra előnyös helyzetbe hozzák! Egészségét illetőn, szinte az egész hónap során alvásproblémákkal szembesülhet, melyek jórészt zaklatott idegállapotának köszönhetőek. A nyugtalan éjszakákat érdemes most nem direktbe, gyógyszerekkel, hanem inkább relaxációs gyakorlatokkal, forró fürdőkkel, esetleg más ráhangoló technikákkal kezelni, melyek elsajátítása a későbbiek során is hasznos lehet még.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Bika számára egy igazán felhőtlen hónap lehet a február, ha sikerül átlépnie önmaga korlátain. Legyen nyitott kedvese irányába, s viselkedjen minél felszabadultabban, ha vele van! Ezzel most sokat erősíthet kapcsolatukon, hiszen ily módon azt sugallja majd kedvesének, hogy ő is nyugodtan tehet így, ha önnel van, nem kell alakoskodnia, hiszen pontosan úgy szereti, minden esetleges hibájával együtt, ahogy van!

A jelenleg egyedülálló Bika számára a legnagyobb kihívás februárban az lehet, hogy vajon vissza talál-e ama egykori önmagához, amilyen azelőtt volt, mielőtt még csalódás érte volna. Nagyon fontos az egykor elkövetett hibák felismerése, s azok következményeinek kielemzése ahhoz, hogy véglegesen lezárhassa a múltat, s teljesen új emberként lendülhessen neki a párkeresésnek!

A Bika februári magánéletéről bővebben itt: Bika február havi szerelmi horoszkóp