Bak - február havi horoszkóp


A Bak a munkája során azzal szembesülhet februárban, hogy, míg egyesek szakmailag igencsak büszkék lehetnek magukra, s példamutatóan viselkednek, addig emberileg sajnos nem mondható el ugyanígy, s ez konfliktusokhoz vezethet. Szerelmi téren kiegyensúlyozottnak ígérkezik ez a hónap, ugyanakkor előfordulhat, hogy mégsem érzi azt, hogy egy húron pendülnének kedvesével.

A Bak februárban, igen nagy energiákat mozgósíthat a munkájában, hogy elérje célkitűzéseit, s az út természetesen e zimankós hónap során sem lesz zökkenőmentes. Ennek ellenére, kitartása, s gyakran emberfeletti erőfeszítései nagy eredményeket hozhatnak, s akár egy olyan lehetőség kapuját is megnyithatják ön előtt, melyre ugyan nem számított, mégis igencsak jövedelmező lehet. Mindeközben, egyetlen dologra azonban érdemes ügyelni, mégpedig arra, hogy mindent a lehető legszabályosabban csináljon, s még véletlenül se menjen bele semmilyen szürke megoldásba, különben most könnyen baja származhat belőle. Annál is inkább érdemes most óvatosnak lenni e téren, mivel egy nagy csalódást jeleznek a csillagok, ami nagy eséllyel, egy munkatársával kapcsolatban történhet, aki ugyan szakmailag becsülendő, de emberileg úgy tűnik, bizony híjával van az erényeknek. Ne akarjon igazságosztó lenni, bármennyire is igaza van, mert azzal csak a saját életét is megnehezíti. Egyszerűen ne foglalkozzon vele, inkább koncentráljon sikereire, s akkor egy hihetetlenül eredményes és viszonylag jó hangulatú hónapot zárhat!

hirdetés

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Bak februárban igen odaadóan viselkedhet kedvesével, akit most valósággal a tenyerén hordoz, azonban előfordulhat, hogy ő ezt nem viszonozza eléggé, vagy éppenséggel, szinte észre sem veszi, mi-mindent megtesz érte. Ne hibáztassa őt ezért, hanem inkább próbálja konkrétabban kifejezni odaadását, akkor visszafelé is nagyobb eséllyel várhat hasonlót. Amennyiben nem sikerül megtalálniuk a közös nevezőt, úgy kissé nyugtalanul, már-már frusztrálóan telhet ez a hónap, ha viszont sikerül egymásra hangolódniuk, különösen a hónap vég felé, egyszerűen tökéletes és erotikában gazdag éjszakákra számíthatnak!

A jelenleg egyedülálló Bak figyelmét valaki igencsak lekötheti, aki iránt ellenállhatatlan vonzalmat érezhet, ráadásul az a legijesztőbb az egészben, hogy ez akkor is így lesz, ha semmilyen jelet, vagy viszonzást sem kap visszafelé. Hogy kijusson a csapdából, annak most csak egyetlenmódja van: ugrassza ki a nyulat a bokorból, s mielőbb valljon színt, különben még hónapok múlva is kopogtathat az ajtón, s meglehet, hogy teljesen feleslegesen. Ne pazarolja az idejét! Kockáztasson, s bízzon abban, hogy nyer!

A Bak februári magánéletéről bővebben itt: Bak február havi szerelmi horoszkóp