Halak - február havi horoszkóp


A február folyamán, a munka terén rendkívüli aktivitást mutathat, ami azt eredményezheti, hogy most sok mindennek a végére ér, ami már régóta húzódott, így könnyebben könyvelhet el sikereket, mind bármikor máskor. Szerelmi téren ugyanakkor kissé érzékenyebben reagálhat bizonyos dolgokra, mint máskor, így meglehetősen hullámzóan alakulhat kapcsolatuk kedvesével.

Meglehet, hogy munkatársai, főnökei, de még barátai is meglepődhetnek majd azon, milyen játszi könnyedséggel lesz képes szinte bármilyen feladatot megoldani. Mindez annak is köszönhető, hogy most rendkívül jól képes koncentrálni energiáit, s beosztani idejét, így ideális és nyugodt körülményeket teremtve ahhoz, hogy érdemben haladhasson. Az egyetlen baki, ami most a képbe csúszhat, az szétszórtsága, ugyanis, míg szellemiekben toppon van, addig a házimunkákban és a környezete rendben-tartásában, kissé hanyaggá válhat. Ha még némileg ez most meg is engedhető, arra azért ügyeljen, hogy legalább a napi mozgást, a testedzést, ne hanyagolja el, különben könnyen eltunyulhat, s akkor később annál nehezebb lesz majd újra formába hoznia magát. Ami a környezetét illeti, abban pedig átmenetileg, igyekezzen segítséget kérni szeretteitől, ám ne terhelje túl őket, s néha maga is aktívan vegyen részt az ügyködésben, különben könnyen azt érezhetik a környezetében élők, hogy kihasználja segítőkészségüket. Találja meg az egészséges egyensúlyt a munka és az otthoni teendők között, akkor egy kifejezetten zavartalan és nagyon termékeny hónapot zárhat!

hirdetés

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Halak, párkapcsolati téren kissé túlérzékenységet mutathat az iránt, mit mond, vagy tesz párja, s ebből fakadóan sértődékennyé válhat. Ne rontsa el alapvetően jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatát, állandó problémázással, vagy duzzogással, különben, az állandó érzelmi hullámzásai miatt, kész rémálommá válhat ez a hónap mindkettejük számára!

A jelenleg egyedülálló Halak februárban a tomboló korszakát élheti, aminek következményeként, szinte lehetetlen lesz tartósan lekötni figyelmét, s szíve szerint, csak szállna virágról-virágra. Eressze ki a fáradt gőzt, ha úgy látja jónak, de miközben élvezi az életet, igyekezzen azért fél szemmel a valós értékeket is keresni, nehogy véletlenül a vízbe hajítson egy igazi gyémántot is, ott a kavicsos parton üldögélve...

A Halak februári magánéletéről bővebben itt: Halak február havi szerelmi horoszkóp