Kos - február havi horoszkóp


A február során, a munka terén kiemelkedő szerep jut önnek, ám a kiváltságos helyzet, több felelősséggel is jár. Ami a magánéletét illeti, kissé túlzó odaadása némi feszültségre adhat okot, hiszen nem biztos, hogy mindig viszonzásra talál.

A februárt kiemelkedő energetikai állapotban kezdheti, kedves Kos, így nehéz lesz e hónap során a többieknek lépést tartaniuk önnel. Ügyeljen rá ugyanakkor, hogy lelkesedését, kitartását, és áldozatkészségét ki ne használja környezete, legalábbis megfelelő honoráció, vagy ellenszolgáltatás nélkül semmiképp. Feladatköre is bővülhet, aminek következtében, új, eddig ismeretlen szakmai kihívásokkal, problémákkal találhatja szembe magát. Használja kreativitását és képzelőerejét ezek megoldás során és menjen szembe a tradíciókkal is, ha kell, hogy elérje céljait, hisz csak azok munkássága válik úttörővé az idők során, akik mernek kockáztatni s a jól ismertet, a járatlanra cserélni. Családi életében bonyodalmak adódhatnak, s meglehet, hogy gyakran fejfájás is gyötörheti a munkahelyi stressz miatt, amely tényezők néha nagyon megnehezíthetik mindennapjait. Ne féljen külső segítséget kérni, ha nem bír mindenütt helytállni egyszerre, különben még a végén összeomlás is lehet a vége, ami nagyon nem lenne szerencsés egy ilyen döntő időszakban. Ha azonban, minden nehézség ellenére, sikerül megőriznie lendületét, s jól szervezni mindennapjait, akkor a hónap végére rendkívül sokat fejlődhet szakmailag és érzelmileg egyaránt, így végül egy igen eredményes hónapot zárhat!

hirdetés

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Kos februárban alapvetően egy nyugodt és harmonikus hónapra számíthat, ugyanakkor meglehet, hogy némi nyugtalanságra azért van esély, ugyanis kissé rosszul élheti meg, hogy testi és lelki odaadását, szenvedélyességét párja nem biztos, hogy mindig viszonozni fogja, s ez idegesítő lehet. Alaposan kutasson utána, mi lehet ennek az oka, mielőtt bármit is lépne az ügyben, ugyanis a kép most rendkívül árnyalt lehet!

A jelenleg szingli Kos a hónap során nagy kihívásokkal nézhet szembe szerelmi téren, ugyanis, míg az egyik irányból pozitív visszajelzésekre számíthat, addig másfelől elutasítással, de legalábbis meglehetős közömbösséggel szembesülhet, ráadásul előfordulhat, hogy mindig pont onnan jön mindez, ahonnan a legkevésbé várná. Ne hagyja, hogy dróton rángassák, vagy játszanak érzéseivel! Adjon hangot véleményének, s ossza ki, akit ki kell, még akkor is, ha most ez sokaknak nem tetszik! Meglehet, hogy pont egy ilyen pillanatban figyelhet fel valakire, aki viszont kifejezetten ezt értékeli önben!

A Kos februári magánéletéről bővebben itt: Kos február havi szerelmi horoszkóp