Vízöntő - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A tavasz megérkeztével különösen nagy önbizalmat és céltudatosságot érezhet magában. Most talán semmi sem tűnik lehetetlennek. Teljesen érthető, hogy ennek komoly eredményei lehetnek a szerelem terén is. A környezetében mindenkinek feltűnhet a változás, így különösen sokan kereshetik a társaságát. Ez még inkább megnövelheti az önbizalmát. Több jelölt is a "bűvkörébe" kerülhet, így feltehetőleg kedvére "válogathat". Élvezze ki ezt az időszakot, ám azért ne legyen teljesen könnyelmű. Tetteink nagy hatással lehetnek másokra, jól teszi, ha ezt észben tartja. A kezdeményezés lehetősége az ön kezében van, ám mielőtt bármiféle komoly lépést tenne, legyen teljesen biztos a dolgában. Mások érzelmei mellett, kapjanak kiemelt szerepet a saját érzései is, hiszen könnyen megsérülhet, ha nem a megfelelő partnert választja ki. Talán túl sok idő telt már el azóta, hogy észrevegyen valaki különlegeset, ám ez most megváltozhat. Sőt, még az is könnyen megeshet, hogy olyasvalakiről lesz szó, aki már régóta az ismerőse, ám eddig valamiért mégsem került a látószögébe. Ilyen szempontból legalábbis.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Vízöntők számára rendkívül izgalmasnak ígérkezik a tavasz első hónapja. Legyen szó hónapokról, vagy akár évekről, társa igazán meglepheti önt. Mikor már azt hinné, hogy úgy ismeri a másikat, akárcsak a saját tenyerét, kedvese egy igazán új oldalát mutathatja meg. Ez rendkívül izgalmas és teljesen megszínesítheti a szürke a hétköznapokat is. Mindemellett az önben túltengő céltudatosság és a túlcsorduló önbizalom kettőse olyan vonzóvá teheti a partnere számára, mint talán eddig még soha.

Egy-két forró üzenetváltás és új tüzet vihetnek a kapcsolatukba. Nem is gondolnánk, de az ilyen apróságok sokat nagyon sokat számítanak. Az izgalmak és az ellenállhatatlan személyiség duója azt jelenti, hogy a március igazán élvezetes lehet. Sőt, akár még komolyabban is elmélyítheti a kettejük közt kialakult köteléket, illetve bizalmat. Talán még azon is elgondolkodik, hogy egy új szintre emelje a kapcsolatukat!