hirdetés

Oroszlán - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Nagyon elrettentő lehet, ha a múltban valaki összetörte a szívét és elvette az önbecsülését. Már az is lehet, hogy azt hitte, rég elfeledte ezt a kellemetlen emléket, a tavasz első hónapjában azonban újra felszínre törhetnek a korábbi negatív tapasztalatok. A szingli Oroszlánnak épp ezért most minden bizonnyal meg kell küzdenie a múltbeli mumusokkal. A márciusra különösen jellemező lehet, hogy önbecsülés problémák merülnek fel önben. Az életben talán ez az egyik legnehezebb probléma, amelyet le kell küzdenünk. Most ön is bizonytalanná válhat. Ez pedig akkor lehet igazi akadály, amikor az esetleges kiszemeltje előtt is teljesen bezárkózik. Az óvatosság persze nem árt, ám az ismerkedés törékeny időszakában célszerűbb lenne egy kicsit nyitottabbá válnia. Nem kell feltétlen mindenkiben a rosszat keresnie. Arról nem is beszélve, hogy ha már most nem engedi egy kicsit sem közel magához a másikat, a kialakulóban lévő kapcsolat könnyedén válhat semmivé. Önbizalmának fejlesztésére természetesen akkor is nagy szükség van, ha épp jelenleg senki sincs a láthatáron. Vagy esetleg van, csak épp nem veszi észre? Járjon nyitott szemmel, és adja magát. Lehet, hogy valaki, akire esetleg nem is gondolt, rendkívüli módon vonzódik magához, és csupán csak egy kis időre van szüksége ahhoz, hogy ezt kimutassa.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Noha megeshet, hogy nem szereti kifejezni az érzéseit mások felé, ám most mégis előtérbe kerülhet az emocionálisabb oldala. Ez persze nagy hatással lehet a párkapcsolatára is. Előfordulhat, hogy partnerének fogalma sincs arról, milyen érzések keringenek önben. Akár felé, akár teljesen más irányba. Érzelmei kifejezései igencsak pozitív irányba mozdíthatja el a kapcsolatukat. Sőt, még akár a szexuális életükre is kihatással lehet. Egy bensőséges együttlét erősítheti az önök közötti köteléket. Azt azonban ne felejtse el közölni a kedvesével, hogy önnek is nagy szüksége van a viszonzásra, hiszen ha ezt nem kapja meg, elhanyagoltnak érezheti magát.

Amennyiben felmerül önben valamiféle hiányérzet, még akár az is megfordulhat a fejében, hogy esetleg másnál keresse a boldogságot. Gondolja azonban alaposan át a helyzetet, mielőtt még bármi olyat cselekedne, amit később még nagyon megbánna. Valóban szüksége van másvalakire? A legjobb tanács, amit most elfogadhat, ha leül a kedvesével és megbeszélik a felmerülő problémákat. Talán nehéz lehet felvezetni ezt a témát, ám ne hagyja, hogy a kellemetlen érzés miatt romoljon el a kapcsolata. És bár paranoiára semmi szükség, akkor is próbáljon meg ebben a hónapban éber maradni. Figyeljen párja legapróbb rezdüléseire.