Nyilas - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Nyilas számára feltehetőleg nagy változásokat fog hozni a március. Korábbi negatív tapasztalatai eddig lehet, nem igazán hagyták nyugodni. Most azonban - talán a tavasz közeledtének is köszönhetően - úgy érezheti, végre sikerül megbirkóznia a múlt szellemeivel. Azokat a rossz élményeket, amelyek kisördögként ültek a vállán, és megpróbálták elbizonytalanítani, ebben a hónapban sikerülhet végleg elűznie. Ez aztán igazán felszabadító érzés lehet, és önbizalma is megnövekedhet. Ettől eltekintve azonban legyen egy kicsit óvatos, hiszen feltehetőleg még mindig egy picit törékeny. Ezen semmi szégyellnivaló nincs, adjon még egy kis időt magának. A március azonban hozhat még egy nagy változást. Egy bizonyos személy érkezésével megismerheti az élet naposabbik oldalát. Egy valami azért még mindig ott motoszkálhat legbelül. Ez pedig az, hogy az éppen kialakulóban lévő kapcsolat vajon tartós marad-e, vagy esetleg csak egy lazább kötelékről van szó, és az együtt töltött idő inkább izgalmasnak ígérkezik, mintsem intimnek és bensőségesnek. Még ebben a helyzetben se feledkezzen meg arról, hogy a döntés mindig az ön kezében van. Nézze azt, ami önnek a legjobb. A hullámvölgyekkel teli korszak után mire is van inkább szüksége? Ezt csak ön tudhatja, kedves Nyilas!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Szereti a kihívásokat, kedves párkapcsolatban élő Nyilas? Sosem retten vissza, ha az élet esetleg újabb akadályt sodor az útjába? Nos a március igencsak kalandos lehet ebben a tekintetben. Noha lehet, kedvesével még mindig ezerfokos lángon ég a szerelem tüze, felmerülhet önök között néhány ellentét. Talán aprók, talán egy kicsit nagyobbak. Előfordulhat, hogy alapjáraton sem egyezett például a világszemléletük, vagy egyéb más alapvető nézőpontjuk, ám a tavasz első hónapjában különösen kiütközhetnek ezek az ellentétek. Ám aggodalomra semmi oka sincs, ha szereti a párját, és biztos abban, hogy mellette van a helye. Tekintsen erre a szituációra úgy mint egy kihívásra, egy megoldásra váró feladatra.

Szintén fontos, hogy ne titkolja el partnere előtt, ha valami nyomja a lelkét, hiszen még az is lehet, hogy neki fel se tűnik igazán a kettejük között kialakuló feszültség. Ezen nem szabad felkapni a vizet, hiszen feltehetőleg nem azt jelenti, hogy szerelme nem figyel önre. Kismillió oka lehet arra, hogy egy kissé figyelmetlen az utóbbi időben. Próbálja meg azt is elmagyarázni neki, hogy csupán a kettejük között lévő köteléket szeretné megerősíteni azzal, hogy felhozza a problémákat. Kedvesének semmiképp sem szabad támadásnak vennie a közeledését.