Bika - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Egyszer fent, egyszer lent. Igaz ez a szerelemre is. Március havában eléggé vegyes érzései lehetnek a szingli Bikának. Olyan emberekkel hozhatja most össze a sors, akik kellemetlen élményeket hagyhatnak maguk után. Talán még a szexuális életére is kihatással lehet. Sajnos nagyon igaz, hogy a kellemetlen emlékeket nehéz ellensúlyozni a pozitívakkal, még akkor is, ha a múltban jóval több volt az utóbbiból. Nem szabad azonban hagynia, hogy ez elvegye a kedvét a szerelemtől, ami sokszor pont akkor talál ránk, amikor nem is számítunk rá. Még az is megeshet, hogy a sok negatív tapasztalattal teli márciusban kerül a képbe az a személy, aki képes lehet elfeledtetni az eddigi rosszat. Arra azonban nagyon figyeljen, hogy ha megérkezik ez a bizonyos valaki az életébe, legyen nagyon nyitott vele és ne próbálja meg bemesélni magának, hogy ő is biztosan olyan, mint a többiek voltak. Az általánosításból sosem származik semmi jó és könnyen elronthat vele mindent. Márpedig ezt ön sem akarja.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Bika igazán eseménydús hónap elébe nézhet. Mindenképpen mozgalmas időszak lehet ez. Kedvesével egy kis hullámvölgybe kerülhet, így most különösen oda kell figyelnie. Minden bizonnyal nem szeretné, ha kapcsolata rámenne az esetlegesen felmerülő problémákra, így aztán nagyon körültekintőnek kell lennie. Egyrészt kulcsfontosságú szerepet kap a kommunikáció. Amennyiben frusztráltnak érzi magát, feltétlen próbálja megbeszélni ezt a partnerével. Ugyanez pedig viszont is igaz. Biztosan észreveszi, ha valami nyomja a kedvese lelkét, amit nem szabad szó nélkül hagyni. Mindenképpen sok türelemre van most szükség mindkét fél részéről.

A másik fontos tényező a szex. Nem egyformák az igényeink, állandóan változhatnak, ám a szexnek semmiképp sem szabad a háttérbe kerülnie, hiszen ez is rendkívül fontos egy jól működő párkapcsolatban. Amennyiben bármilyen téren úgy érzi, hogy nincsen kielégítve, ossza meg a párjával, és kérdezze meg őt is, hogy van-e valamilyen, eddig kimondatlan igénye. Ezek után pedig együtt fedezhetik fel újra egymás vágyait.