Kos - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Azok a Kosok, akik jelenleg szinglik, izgalmakban gazdag hónap elé nézhetnek. Számos új kalandban vehet részt, ami kihatással lehet a magánéletére is. Mivel új emberekkel hozhatja össze a sors, így aztán meglehet, hogy ezek között az új ismerősök között van a leendő partnere is. Pozitív gondolkodásmódjának köszönhetően minden bizonnyal nem lesz gondja azzal, hogy felhívja magára a "jelöltje" figyelmét. Már igazán régóta vágyhat a szerelemre, ám azt nem szabad elfelejtenie, hogy van, amit nem szabad siettetni. Sok idő kell ahhoz, hogy mélyen megismerjünk valakit. Ahhoz, hogy komoly érzelmi szálak alakuljanak ki, ki kell nyitnia a szívét. Korábban lehet, hogy nagyon megbántották, ráadásul egy olyan személy tehette mindezt, aki igazán fontos volt önnek. Ezután a rossz élmény után nehéz lehet újra megbíznia másokban. Ezen azonban túl kell lépnie. Ne hagyja, hogy a rossz emlékek gátat szabjanak a boldogságának. Miután elengedte a múlt "szellemeit", egyfajta lelki békére lelhet. A pozitív gondolkodás mellett pedig szintén nagyon vonzó, ha harmóniát sugároz magából. Szerencsére ön ezt most meglelheti!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Általában még akkor is képes meglátni a dolgok pozitív oldalát, amikor mások már teljesen kétségbeesnek. Többek között ennek is köszönheti, hogy párja biztonságban érzi magát ön mellett. A pozitív gondolkodás ugyanis nagyon megnyugtató tud lenni. Különösen akkor, ha a partnere egy stresszes időszakon megy keresztül. Jó hangulatát könnyen átragaszthatja a párjára is, akinek így nagymértékben enyhülhet a nyomás a vállán. Ez mindenképpen fejlesztőleg hathat a kapcsolatukra. Még bensőségesebbé válhat és igazán megszilárdulhat az önök közötti kötelék.

Másrészről az is meglehet, hogy jelenlegi partnerével nem épp úgy mentek mostanság a dolgok, ahogy szerette volna, így ebben a hónapban nagy döntés előtt állhat: megpróbálja helyrehozni a kettejük közti viszonyt, vagy pedig elengedik egymást. Bár ez utóbbi nagyon fájdalmas lehet, tartsa szem előtt a hosszú távú következményeket. Mi a legjobb önnek? Mi a legjobb a párjának? Érdemes erőltetni valamit, ami esetleg már nem megy, vagy inkább itt az ideje annak, hogy búcsút vegyenek egymástól?