Bak - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Bizonyos kommunikációs nehézségek alakulhatnak ki ebben a hónapban. Amellett a kevés idő mellett, amit önmagára tud fordítani, akadályokba ütközhet az ismerkedés. Nem szabad azonban feladni! Most minden bizonnyal az a leglényegesebb, hogy jó erősen fókuszáljon és gondoljon át alaposan minden szót. Sajnos nagyon sok múlik az első benyomáson, így a döcögős kommunikáció mellett jól meg kell fontolni, hogy mit is szeretne mondani. Ám van ennek jó oldala is, hiszen ha túllendül ezen a kissé kellemetlen időszakon, akár még komoly párkapcsolatra is lelhet. Van abban pozitívum, ha akadályokkal tűzdelt úton ismerkedik meg valakivel, hiszen az képes lehet megszilárdítani a köteléket. Mindenesetre fő az óvatosság, azonban még ebből a szituációból is nagyon sokat tanulhat! Sőt, talán most még az sem fogja zavarni, ha a kialakult kapcsolat nem lesz túl tartós. Tartsa szem előtt, hogy nem kell semmit sem elsietnie.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Bakok számára a március nehézségekkel tűzdeltté válhat. Kissé talán úgy érzi, hogy most minden összejött, és még arra sincs ideje, hogy levegőt vegyen. Nehéz amikor saját magunkra sem tudunk elég időt szánni, ám az még nehezebb, ha ennek a kedvesünk is megissza a levét. Különösen akkor válik bonyolulttá a helyzet, amikor mindehhez hozzájön egyfajta kommunikációs nehézség, hiszen azon ritka alkalmakkor, amikor együtt tud lenni a párjával, nehezebben fejezheti ki magát.

Ez akkor válhat kiváltképp problémássá, ha esetleg valamilyen komoly téma kerül szóba. Ebben az esetben legyen különösen óvatos, hiszen könnyedén kialakulhat a félreértés, ami komoly veszekedéssé nőheti ki magát. Pórbálja megóvni a kapcsolatát, ám azért ne szorongjon. Csupán egy leheletnyivel több türelemre lehet most szükség mindkét fél részéről. Próbáljon meg időt szánni egy gyertyafényes vacsorára, ahol nyugodt körülmények között tudnak egymásra figyelni a párjával.