Mérleg - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Igazán izgalmasnak ígérkezik ez a hónap a Mérlegek számára. Talán a tavasz teszi, de most kissé álmodozó kedvében lehet, holott előfordulhat, eddig ez egyáltalán nem volt jellemző önre. Nem szabad azonban összekeverni a fantáziát a valósággal. Meg kell találnia az egyensúlyt úgy, hogy miközben nem lép le a racionalitás talajáról, megpróbálja kielégíteni a vágyait jövendőbeli partnere iránt. Lehetséges, hogy eddig olyanokkal hozta össze a sors, akikkel nem is igazán passzolt. Vagy pusztán bemesélte egy ideig magának, hogy igenis együtt a helyük a világban. Az is előfordulhat, hogy lelkileg nem is igazán találták meg egymással a harmóniát, így kapcsolatuk csupán a testiségeken alapult. Ez persze nem baj, hiszen egy kis kalandozás mindenkinek jól esik, az igazi szerelem azonban nem ilyen. Egy másik helyzetben talán már jobban összeillettek, ám lehet, az alapvető személyiségükön kívül másban nem igazán hasonlítottak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy olyan embert kell találnia, akivel mindenben megegyeznek, ám abban az esetben, ha az alapokon kívül nem igazán találják meg a közös hangot, előbb utóbb valamelyikük besokall és ki akar majd szállni a kapcsolatból. Összegezve kedves Mérleg, ebben a hónapban egyeztesse össze a realitást az álmaival, és ha kell adjon több időt magának az igazi megtalálására.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Mérleg számára fontos, hogy Márciusban különösen legyen körültekintő. Mivel most feltehetőleg minden aprócska részletre fel fog figyelni, így aztán még inkább szembetűnhetnek a kapcsolati problémák. Ezek lehetnek egészen kicsik, szinte lényegtelenek, de felmerülhet néhány mélyebb gond is. Azért az előbbivel sem árt foglalkozni, ám ettől függetlenül ne csináljon bolhából elefántot kedves Mérleg. Az utóbbi eshetőség azonban már keményebb dió. Mivel kicsit ingerültebb lehet a szokásosnál, így nagyon figyelnie kell arra, hogyan kommunikálja le mindezt a párjával.

Legyen szó akármilyen párkapcsolati problémáról, szánjon elég időt a megoldásra. Vegye elő az emocionálisabb oldalát és üljenek le nyugodt körülmények között a partnerével beszélgetni. A türelem most rendkívül kifizetődő lehet. Azt pedig ne felejtse el, hogy csak a tündérmesékben létezik az a világ, ahol a párok sosem veszekednek, és mindig egyetértésben élnek. A valóság ezzel szemben úgy néz ki, hogy igenis nagyon keményen meg kell dolgozni a boldogságért.