Ikrek - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Attól, hogy valaki aktuálisan nem él párkapcsolatban még nem jelenti azt, hogy nem telhet mozgalmasan az élete. Persze ettől függetlenül még nem kell lemondania a párkereséstől. Igazán nagy elhatározásra juthat és úgy érezheti, hogy kipróbálna valami újat. Nem kezdeményezett eddig? Talán pont itt az ideje, hogy a saját kezébe vegye az irányítást. Úgy érezheti, hogy bárkit képes lenne elcsábítani. Ehhez akár még azt is bevállalhatja, hogy újítson a szokásain. Abban az időszakban, amikor valakinek imponálni szeretnénk, hajlamosak vagyunk arra, hogy kissé elrejtsük az igazi énünket. Ez egy bizonyos szintig normális, ám nem szabad túlzásba esni. A múltban érhette néhány negatív kritika a személyiségét illetően, ám azt sose felejtse el, hogy nem nyerheti el mindenki tetszését. Változni mindig lehet, ezt azonban ne keverje össze az igazi énje elnyomásával. Az ugyanis nem egészséges, ha egy kapcsolatban megjátsszuk magunkat és olyan tulajdonságokat erőltetünk magunkra, amelyek lehet, másoknak imponálnak, ám mégsem jellemzőek ránk. Előbb utóbb úgyis minden a felszínre kerül.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Tavasszal mindenki egy kicsit bezsonghat. Ez alól pedig minden bizonnyal a tartós párkapcsolatban élő Ikrek sem lesz kivétel. Van valami, ami most teljességgel az előtérbe kerülhet. Talán olyannyira, mint eddig soha. Ez a valami pedig nem más, mint a szex. Lehet, ön sem tudja megmagyarázni mi ez a hirtelenjött kísérletező kedv, ám semmiképp se próbálja meg elnyomni magába. Egy hosszú és boldog párkapcsolat egyik legfőbb összetevője a kiegyensúlyozott és mindkét fél számára kielégítő szexuális élet. Sok-sok év után azonban kissé nehezen lehet fenntartani a tüzet.

A március azonban igazi felüdülést nyújthat e téren. Olyan dolgokra is nyitottá válhat, amelyek elől az eddigiekben elzárkózott. Ez valószínűleg nem lesz a párja ellenére, ám az is előfordulhat, hogy nehezen találkoznak az elképzeléseik. Kedvesében ugyanis felmerülhet, hogy miért kellene megbolygatni az eddigi harmóniát. Új felfedezésekre azonban mindig szükség van, magyarázza ezt el neki és minden bizonnyal partnere is meg fogja érteni, hogy miért vágyik ennyire az újdonságra. Arról nem is beszélve, hogy eközben ő is megnyílhat, és együtt fedezhetik fel egymás titkos vágyait!