Halak - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Nagy esély lehet arra, hogy a jelenleg szingli Halakra rátalál márciusban a szerelem. Mielőtt azonban beleugrana egy párkapcsolatba, nem árt rendbe tennie a saját magához fűződő viszonyát. Minden bizonnyal hajlamos arra, hogy magában keresse a hibát, ez pedig egyenes út az önostorozás felé. El kell hinnie, hogy érdekes lehet másokra számára, és van olyan kint a világban, aki igenis úgy fogadja el önt, ahogy van. Nem szabad olyan szokásokat, illetve magatartásbeli jegyeket magára erőltetni, amelyek egyébként egyáltalán nem jellemzik önt. Ebből sosem sül ki semmi jó és csak frusztrálttá válhat. Mivel hajlamos magába fordulni, és teljesen bezárkózni, ezért először ezeken kell megpróbálnia változtatni. Nyíljon meg és mutassa meg a világnak, hogy milyen nagyszerű személyiség. Ezáltal az önbizalma is megnőhet, így pedig sokkal vonzóbb lehet a külvilág számára is. Csak egy kis türelem kell és meg fogja látni, hogy számos bókot fog kapni. Hangulatunk és az, hogy mennyire értékeljük saját magunkat, rendkívül nagy hatással van a külsőnkre is.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Halak úgy érezhetik az utóbbi időszak kész érzelmi hullámvasút volt. A március azonban meghozhatja a pozitív változást. Mi várható a tavasz első hónapjában? Igazán mély beszélgetések, intim, bensőséges pillanatok és heves érzelmek. Ehhez azonban mindenképpen szükség lesz arra, hogy megnyíljon a partnere előtt. Könnyen lehet, a korábbi csalódásoktól egy kissé bezárkózott, hiszen nem szeretné, ha újra megbántanák. Ez utóbbit egyébként különösen nehezen viselheti.

Ezen azonban túl kell lépnie. Gondolkozzon el egy kicsit és tegye fel magának a kérdést: úgy érzi, jelenlegi partnere igazán megérti? Megbízik benne száz százalékosan? Amennyiben a válasz igen, ne habozzon és engedje közel magához. Semmi félnivaló nincs az igazán mély érzelmektől, arról nem is beszélve, hogy rengeteg nagyszerű élményben lehet részük együtt. Ne zárkózzon el ettől! Próbálja meg elengedni a múlt mumusait és ne vetítse ki a korábbi problémákat a jelenlegi párkapcsolatára.