Skorpió - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Skorpió márciusa igencsak bővelkedhet izgalmakban. Ebben a hónapban ugyanis összehozhatja önt a sors egy olyan személlyel, aki talán még arra is képes lesz, hogy teljesen új nézőpontból tekintsen egy kapcsolatra. Ettől azonban kár lenne megijedni, hiszen minden bizonnyal nem arról van szó, hogy valaki szeretné átformálni önt, vagy esetleg változtatni szeretne az alap személyiségjegyein. Ez a valaki csupán megmutathatja egy új oldalát a romantikának, na és persze a szexnek. Bár lehet, kissé nehezére esik, hogy kiadja magát egy viszonylag kevés ideje megismert embernek, ettől függetlenül legyen nyitott és fogékony az új élményekre. Nem kell mindenre rábólintania, ám az sem árt, ha jobban megismeri az élet kalandos oldalát. Talán rég nem érezte magát olyannyira elemében, mint amennyire elemében érezheti a tavasz első hónapjában. Tekintsen úgy erre az élményre, mint egy élettapasztalatra, amelyből sokat tanulhat. Emellett ki tudja, lehet hogy komolyra fog fordulni kettejük között a dolog! Mindazonáltal akkor se bánkódjon, ha ez a valaki nem jelenik meg ebben a hónapban, hiszen ettől még kiélvezheti az életet, és még 1-2 forró éjszaka is beleférhet. Emiatt ne érezzen bűntudatot.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Skorpió számára a tavasz magával vonzhatja a megújulást. Igaz lehet ez a magánéletére is. Az elmúlt időszakban lehet, hogy elgondolkodott azon, vajon mit is kellene javítania a párkapcsolatán. Márciusban azonban minden bizonnyal tehet is majd azért, hogy bekövetkezzen az a fajta változás, amelyet szeretett volna. Mindenekelőtt azt tartsa szem előtt, hogy nincs semmi szégyellnivaló azon, hogy megpróbálja jobbá tenni a magánéletét. Nem csupán magának tehet ezzel szívességet, hanem kedvesének is. Ehhez azonban az szükségeltetik, hogy jól figyeljen a partnere mondandójára és rezdüléseire.

A megújulás még akár a szexuális életükön is meglátszódhat, ami kiváltképp akkor lehet hasznos, ha már jó pár éve együtt van a párjával. A türelem rózsát terem kedves Skorpió, jó ha erről nem feledkezik meg ebben a hónapban. Annak érdekében, hogy mind ön, mint pedig kedvese könnyebben megnyíljon, szervezzenek közös programokat! Amint az idő melegebbre fordul, menjenek el kirándulni, kapcsolódjanak ki. A telefont némítsák le és csak egymásra figyeljenek. Vagy akár takarítsák ki együtt a lakást, ha már úgyis elérkezett a tavasz. Egy közösen eltöltött nap után pedig különösen jól eshet összebújni.