Szűz - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Bár semmi sincs kizárva a magánélet területén az épp szingli Szűznek, ám márciusban két dologra is különösen oda kell figyelnie. Ezek ugyanis rendkívül megnehezíthetik a párkeresést. Az elmúlt időszakban talán túl sokat vállalt magára, emiatt pedig időhiányban szenvedhet. Ám tudja, hogy tartja a mondás: mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Állítson fel egy fontossági sorrendet. Mi az, amit ténylegesen az előtérbe kell helyeznie, és mi az, ami kevésbé számít. Így egy kis szervezéssel több ideje maradhat a szerelem megtalálására. Nos, ez volt a kisebb probléma. Amit viszont egy kicsit nehezebb lesz leküzdeni, az a kritikus jelleme. A másokban történő hibakeresés ebben a hónapban különösen a felszínre törhet önben. Talán úgy érzi, hogy az önt körülvevő emberek többsége nem olyan szinten mozog, mint ön, kedves Szűz, sőt, már-már idegesíthetik is a puszta jelenlétükkel. Ezt az érzést legyőzni nem lesz sétagalopp, ám nem is lehetetlen küldetés! Ne koncentráljon mások jellemhibáira, és kiváltképp ne hasonlítsa össze magát a többiekkel. A kritikus mindig is ott lesz önben, ám nem feltétlen ilyen domináns módon. Akkor pedig, ha úgy érzi, jelenleg senki sem felel meg az elvárásainak, talán célszerűbb várnia egy kicsit.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Szűz számára nagyon termékeny hónap lehet a március. A tavasz közeledtével még mélyebb, még intenzívebb érzelmek keríthetik a hatalmukba. Különösen romantikus időszak elébe nézhet a párjával, kiváltképp akkor, ha még friss kapcsolatról van szó. Van azonban valami, ami nagyon lényeges, és számos konfliktus forrása lehet. Sok esetben igencsak kritikus tud lenni azokkal, akik a közvetlen környezetében élnek. Ez azonban eléggé zavaró lehet a másik fél számára. Különösen akkor, ha ez a másik fél a kedvese.

Ahelyett, hogy megpróbálja a lehető legtöbb hibát felfedezni a másikba, fókuszáljon inkább párja jó tulajdonságaira. Emlékezzen vissza, miért is tetszett meg önnek annak idején. Nem lehet véletlen, hogy most együtt vannak, a túlzott kritikusság azonban könnyedén tönkreteheti a kapcsolatukat. Még a legtürelmesebb embernél is betelik egyszer a pohár. Erről ne feledkezzen meg. Épp elég akadályt görget elénk az élet, így nem tanácsos nekünk is a saját boldogságunk útjába állni. Bár rendkívül analitikussá tud válni, próbáljon meg ebben a hónapban inkább a szívére hallgatni, semmint az eszére. Így minden bizonnyal még kedvesével is szorosabb köteléket tud majd kialakítani.