Rák - március havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Igazán elfoglalt időszak elébe nézhet. Ez a szingli Rák számára pedig erősen megnehezíti a párkapcsolat utáni kutatást. Mivel most minden bizonnyal nem a szerelemre koncentrál, így még az is megeshet, hogy elfelejti, milyen izgalmas érzés, amikor valaki elcsavarja a fejét. Erős személyiséggel rendelkezik és úgy érezheti, hogy nincs szüksége senkire a boldogsághoz. Az biztos, hogy egyedül is remekül boldogul az életben, ám ez még nem jelenti azt, hogy el kell zárkóznia a párkapcsolatoktól. Mindemellett az is előfordulhat, hogy már kialakult valakivel egy erősebb kötelék és akár még romantikus szálak is fűzhetik az illetőhöz. A nagy elfoglaltság közepette azonban nehezen találhat időt a randevúra. Ezt azonban nem tanácsos elhanyagolni. Az ismerkedés időszaka nagyon törékeny és ne hagyja elveszni a különleges kapcsolatokat. Csak hétfő este tízkor ér rá? Vagy esetleg vasárnap reggel nyolckor? Sebaj, hiszen ha igazán számítunk valakinek, az illető sem rest felkelni miattunk korábban!

Párkapcsolatban élőknek:

Lehet, hogy a bokros teendők mellett, kevesebb idő jut a párkapcsolatra. Ezt a tartós kapcsolatban élő Rákok is megtapasztalhatják. Az egész napi rohangálás, intézkedés és a munka bizony leszívhatja az energiáit. Ettől aztán különösen fáradtnak érezheti magát. Egy hosszú nap végén minden bizonnyal csak a pihenésre vágyna, azonban nem szabad megfeledkeznie a kedveséről sem. Érdemes lenne erről beszélnie a párjával és megkérnie, hogy legyen önnel most különösen türelmes. Ettől függetlenül azonban, legyen bármilyen nehéz is, próbáljon meg erőt venni magán. Lepje meg szerelmét néha.

Készítsen neki vacsorát, költsék el azt együtt az asztalnál ülve, a gyertyafény mellett. Menjenek el mozizni, vagy akárcsak sétálni. Sőt, ki sem kell mozdulnia a lakásból, csak üljenek le együtt a kanapéra és nézzenek meg együtt a filmet. Ezek mind apróságnak tűnnek, ám mégis sokat segíthetnek. Amiről pedig szintén nem szabad elfeledkeznie, az a szex. Iktasson be néhány romantikus estét, és semmiképp se kapkodja el az együttléteket.