Vízöntő - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Vízöntő számára kifejezetten pozitív változással kecsegtethet a június, különösen akkor, ha hajlandó tenni a párkapcsolatért, amelyre talán már egy ideje vágyik. Érdemes a spontaneitásra törekednie, ami ugyan természetesen nem jelenti azt, hogy egészen hanyagolnia kellene a logikus gondolkodást, de mindenképpen kerülje a legapróbb részletek cincálását, és igyekezzen általánosságban átlátni a helyzetét, illetve azt, hogy mit tehetne a párkapcsolatért, és az mit tartogathat a számára. Nagy szerencséjére ebben a hónapban viszonylag nyitott lehet, és - ami talán még ennél is fontosabb - felé is nyitottsággal fordulnak, elsősorban jó eséllyel a kiszemeltjétől kap pozitív visszajelzéseket. Meglehet, hogy olyan gyorsan alakulnak a fejlemények, hogy kissé visszariad a kapcsolattól, de igyekezzen nem engedni a félelmének, hanem engedje át magát a szenvedélyeknek, és így nem csak izgalmas testi és érzelmi élményekben lehet majd része, de egyben saját személyiségének is egy rejtettebb, ámde igazán szép vonulatát fedezheti fel.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Vízöntő számára minden szempontból pozitívnak ígérkezik ez a hónap, és noha hajlamos lehet az élet más területeit hanyagolni az intim, szerelmi kapcsolatának érdekében, mindez egészen addig egyáltalán nem jelent problémát, amíg nem esik túlzásba. Amennyiben sikerül szem előtt tartania ezt az aprócska szempontot, nyugodtan élvezze ki a párkapcsolatát annak minden testi gyönyörével és felemelő érzelmi élményével együtt. Természetesen most is érdemes végig ügyelnie arra, hogy párja igényei is térhez jussanak, viszont nyugodtan fordulhat őszintén felé a saját igényeit illetően is, a párbeszéd, ha kellően konstruktív, és ha a felek adott esetben nem határolják el magukat a kompromisszumoktól akár a bizalom mélyítésére is alkalmas.

A június összességében tehát alkalmas lehet arra, hogy a kapcsolatukat felpezsdítse egy kicsit, kizökkentse a megszokott kerékvágásból, mindezt persze a jó értelemben véve. Ha mégsem alakulnak egészen tökéletesen a dolgok, igyekezzen kideríteni, hogy vajon ennek mi lehet az oka - lehetséges-e, hogy például az, hogy ragaszkodásával szinte egyáltalán nem hagyja levegőhöz jutni párját. A megfelelő önismeret ebben a kérdésben nagy hasznára lehet, de adott esetben legalább ilyen hasznos, ha egyszerűen őszintén meghallgatja a párját, és érezteti vele, hogy szívesen vetne egy pillantást a kapcsolatukra az ő szemszögéből is.