Bika - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az éppen pár nélkül élő Bika számára elsősorban pozitív fordulatot hozhat a június, feltéve, ha hajlandó a reális keretek között igyekezni a társkeresésen. Ehhez először is kezdeményezőbbnek kell lennie, és jó eséllyel az elvárását is tudatosan meg kell fogalmaznia, hogy ne zárkózzon el egy-egy, akár ígéretesnek tűnő kapcsolattól is egy esetlegesen életszerűtlen fenntartása miatt. Ugyancsak jót tesz, ha hajlandó némi kompromisszumra, ami nem azt jelenti, hogy saját igényeiből lejjebb kellene adnia, vagy, hogy ne várhatná el, hogy a kapcsolat elején is áldozzon arra a másik fél is, sokkal inkább arról van szó, hogy olyan körülményeket teremtsen, amely mellett az ismerkedés a másik fél számára is vállalható, a kapcsolat pedig reményteli lehet. Amennyiben nem kifejezetten tartós kapcsolat a célja, a számos érdekes élményt rejtő kapcsolatoktól kell tartózkodnia: nyugodtan élvezze az életet ameddig úgy látja, ez nem jelent kockázatot saját vagy mások boldogságára nézve. Ez a hónap számos, érdekes és izgalmas lehetőséget nyújt Ön számára, a felelőtlen döntések viszont jó eséllyel megbosszulják magukat...

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós kapcsolatban élő Bika számára fontos fejleményeket és döntéseket hozhat a június. Meglehet, hogy kapcsolatuk alapjaiban változik meg, úgy érezhetik, hogy végre döntést kell hozniuk olyan kérdésekben, amelyek meghatározták a hétköznapjaikat - jó vagy akár rossz értelemben is. Kapcsolatuk ebben a hónapban jelentősen sokat fejlődhet és szilárdulhat, de rosszabb esetben, ha úgy érzik, hogy túlzottan is eltávolodtak egymástól, és nem éri meg küzdeni a kapcsolatért, akár szakításra is sor kerülhet.

Az utóbbi esetben fontos, hogy ne kezdje máris önmagát vagy a párját hibáztatni, hanem mérje fel, hogy mi siklott félre, vagy, hogy miért nem tudtak kijönni a párjával, és így, miután feldolgozta a kapcsolat elvesztését, nagyobb tapasztalattal egy sikeresebb kapcsolatot is kezdhet. Amennyiben pedig úgy érzik, érdemes szilárdabbá tenni kettejük kapcsolatát, ne riadjon meg ettől, hiszen - bár ez több felelősséggel és több áldozattal is járhat - értékes boldogságforrást rejthet egy olyan kapcsolat, amelyre még évek múltán is számítani lehet.