Oroszlán - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Oroszlán számára nem ez a hónap a legideálisabb a párkeresésére, ami könnyen meglehet, hogy valójában nem is az ő hibája - úgy érezheti, hogy valamiért semmi sem akar összejönni. Ha igazán elkötelezett a párkeresésében, érdemes lehet barátkozni, egy baráti társaság részévé válni, így ugyanis olyan kapcsolatokat alakíthat ki, amelyek később segíthetik abban, hogy megtalálja társát. Semmiképpen ne "hajszolja túl" magát ebben a kérdésben, ugyanis ha túl sok csalódás éri, az akár az önbizalmán és a reményein is csorbát ejthet. A legbölcsebb döntés talán az, ha az egy-egy szembe jövő lehetőséget megpróbálja kihasználni, és nyitott marad az új ismeretségek irányába. Ne keseredjen azonban el, hiszen az ideiglenes sikertelenség jó eséllyel nem tart sokáig, és talán ennél is fontosabb, hogy tudatosítsa magában, nem feltétlenül az Ön hibája, hogy most éppen semmi nem jön össze.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A június sajnos nem alakul teljesen zökkenőmentesen a párban élő Oroszlán számára, a hónap első felében akár több alkalommal is előfordulhatnak konfliktushelyzetek, amelyeket ugyan korántsem lehetetlen kezelni, de kellő odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy mindkét fél számára vállalható megoldás szülessen. Ehhez mindenképpen a konstruktív, egymást támogató kommunikációt volna előnyös elősegíteni. Szintén nagy segítséget jelenthetnek a spontán kedvességek és figyelmes meglepetések, és az is, ha hajlandóak egymásra áldozni az idejükből, és tényleg csak egymásra figyelni. A hónap végéhez közeledve már jelentősen javulhat a helyzet, és észlelhetik az egymás közötti kötelék erősödését, ha sikerült megbirkózniuk a korábbi napok kihívásaival.

Ekkor már átláthatják a korábbi helyzetet, és körvonalazódhat mindaz a hasznos tudás és tapasztalat, amely a konfliktusok révén a felszínre került. Nem kell tartania attól, hogy ezeket a korábban rejtőzködő problémákat most felszínre hozták, hiszen ha világosan látják, hogy mi az az apróság, ami esetlegesen kettejük közé áll, úgy már közös akarattal könnyedén elgördíthetik ezt az útjukból. Bármilyen nehezen is indul a hónap, ha kellően elkötelezettek egymás iránt, akkor immár egymást szinte újra felfedezve a korábbinál szenvedélyesebb és meghittebb napoknak nézhetnek elébe.