Bak - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Bak számára komoly előrelépést elsősorban akkor jelenthet a június, ha hajlandó befogadóbbá válni. Meglehet, hogy korábbi csalódások akadályozzák abban, hogy közel engedjen másokat magához, de az is lehet, hogy egyszerűen természeténél fogva esik nehezére mások érzelmeire és közelségére hangolódnia. Az előbbit szerencsére többféleképpen is orvosolhatja, egyebek mellett azzal, ha az adódó alkalmakkor barátságokat köt, de például egy kutatás szerint a regényolvasással is empatikusabbá és nyitottabbá válhatunk. Ugyancsak hasznos lehet, ha szem előtt tartja, hogy voltaképpen milyen kapcsolatra is vágyik, hiszen így már a legelején ennek megfelelően állhat partneréhez, sőt, az ismerkedés kezdetén sem mindegy, hogy milyen reményekkel kezdi meg a hódítást. Ha sikerül leküzdenie a távolságtartást, amely jellemzi, és megmutatja az Önben rejlő értékes személyiséget, úgy jó esélye lehet arra, hogy egy tartós kapcsolat felé döntő lépést tegyen.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Bak számára jó eséllyel konfliktusmentesen telik a június, egyúttal azonban nem lesz könnyű dolga, ha picit ki szeretné zökkenteni a dolgokat a megszokott kerékvágásból. Nem, mintha erre olyan nagy szükség volna; néha kifejezetten pozitív hatása lehet annak, ha egy stabil párkapcsolatot tudatosan is megpróbál élvezni, és értékeli annak minden szépségét, és minden olyan hétköznapi örömöt, amit nyújtani tud. Az érzelmi stabilitás egyben remek alkalom arra, hogy átbeszélje párjával a közös jövőjükre vonatkozó fontosabb terveket, esetleg megköszönje párjának az életben nyújtott támogatást és szeretetet.

Ha vitás kérdéseik vannak, azokat is jobb nyugodt helyzetben tisztázni, hiszen így racionálisabban és egymást kevésbé sértve tehetik szóvá a kisebb-nagyobb sérelmeiket, kifogásaikat, egyben befogadóbbak lehetnek a párjuk igényeire és meglátásaira is. Ha ebben a hónapban mégis lendíteni szeretne magánéletén, érdemes lehet kilépni a hétköznapok szürkeségéből, például egy kirándulás, hétvégi üdülés vagy más közös program segítségével.