Szűz - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az éppen egyedülálló Szűz számára nem alakul éppen a legszerencsésebben a június a párkeresésé szempontjából - valószínűleg nem most találja majd meg élete szerelmét. Mindamellett érdemes lehet új ismeretségeket kötni, noha valószínűleg más tennivalói ebben is akadályozzák majd. Semmiképpen nem kell azonban elkeserednie, hiszen amint több ideje és energiája marad a párkeresésre, később már hódíthat. Jó döntés lehet, ha a szűkösre szabott időt és az energiáit önmaga megismerésére szánja, és felméri erősségeit, amiből önbizalmat meríthet, és igazán megtanulhatja, hogy mire is van szüksége az életben. Mindez nem csak abban lesz segítségére, hogy felelős és bölcs döntéseket hozzon később a párkeresésben, de ha - az egészséges mértékig - szereti önmagát, az mások számára is kifejezetten vonzó lehet.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg kapcsolatban élő Szűz ebben a hónapban többször úgy érezheti, hogy párja nem érti meg őt, vagy nem is figyel rá - ami ugyan meglehet, hogy valóban így van, de éppen ennyire lehetséges az is, hogy Ön zárkózik el túlzottan tőle, és nem is igazán ad neki esélyt arra, hogy alaposan megismerhesse az érzelmeit, az igényeit és a gondolatait. Előnyös lehet a kapcsolatuk számára, ha minél több időt töltenek együtt, és igyekeznek egymás érzelmeire tekintettel ugyan, de őszintén kommunikálni.

Jó, ha mindez semmiképpen nem jelenti például azt, hogy állandóan telefonon hívogatja a párját, vagy követeli tőle, hogy számoljon be a napjairól, hiszen ez számára azt az élményt idézheti, hogy megfosztja őt a szabadságától. Ellenben ha figyelmesen és megértően meghallgatja, amit mondani szeretne Önnek a társa, jó eséllyel ő is figyelmes lesz, és egyben szívesebben is kommunikál akár a legbensőbb érzéseiről is. Nem kevés félreértést előzhetnek meg azzal, ha sikerül bizalmas és bensőséges légkört teremteniük, ráadásul éppen ez az egyik olyan tényező, ami egy hosszabb kapcsolatot megszilárdíthat.