Mérleg - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az éppen szingli Mérleg számára júniusban számos komoly lehetőség is adódik arra, hogy számára előnyös kapcsolatot alakítson ki. Bár erre feltehetőleg most nem kell külön biztatni, de ha kezdeményező és megmutatja a világnak valódi, értékes személyiségét, akkor bizony nagyon könnyen akad nem csak új ismerősökre, de partnerekre is. Talán meg is lepődik azon, hogy milyen könnyen és gördülékenyen mennek most a dolgok, függetlenül attól, hogy inkább a kalandokat keresi, vagy azt a társat, akivel reményei szerint leélheti az életét. Szintén nem valószínű, hogy hangoztatni kell, de előnyös lehet, ha törekszik az őszinteségre, és hagyja, hogy az Önből sugárzó pozitív értékeket mások is meglássák, megtapasztalják. A lelkesedése szinte magával ragadó lehet ebben a rendkívüli néhány hétben, így aztán ne is rejtse azt véka alá, és kápráztassa el vele kiszemeltjét!

Párkapcsolatban élőknek:

Remek lehetőségekkel kecsegtet a párkapcsolatban élő Mérleg számára a június. Különösen a szexuális életében élhet át izgalmas és szenvedélyes pillanatokat, ami várhatóan akár a kapcsolatuk egészén is sokat lendíthet előre. Mindenképpen érdemes most kihasználni ezt a lehetőséget, úgy mint örömforrást, és mint egy eszközt az intim kapcsolat élénkítésére egyaránt!

Emellett úgy érezheti, párjával közelebb kerülnek egymáshoz érzelmileg is ebben a hónapban, ami lehetőséget ad arra, hogy kifejezzék legmélyebb és eddig talán titkolt érzelmeiket egymás iránt, amennyiben pedig sikerült kellően intim légkört kialakítaniuk, olyan bizalmat alapozhatnak meg most, amely a későbbi hónapokban, esetleg években segíthet átvészelni a nagyobb konfliktushelyzeteket és megpróbáltatásokat is. Talán az egyedüli, amire érdemes lehet figyelnie, az az, hogy - noha vágyai és érzelmei talán ezt diktálnák - ne erőltesse mindig az együttlétet akkor, ha párja erre éppen nem kapható.