Ikrek - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Ikrek számára is számtalan ígéretes helyzetet hozhat ez a hónap, kiváltképpen akkor, ha nem zárkózik be, és aktív társasági életet él. Jó eséllyel több érdekes kapcsolat lehetőségét is felfedezi, érdemes viszont mérlegelni, hogy kifejezetten hosszú távú kapcsolat iránt érdeklődik-e, vagy inkább az élet élvezete az, ami az elsődleges célja. Akárhogy is, jó esélye van arra, hogy megtalálja számítását, csak ügyelnie kell arra, hogy világos legyen Ön előtt a szándéka és annak esetleges következményei. A hosszú távú kapcsolat tekintetésben is jelentős előrelépést érhet el, olyasvalakit ismerhet meg, akivel könnyen el tudná képzelni az elkövetkező éveit, és akiben valódi társat láthat. Talán hajlamos lehet túlzottan is feszengeni, vagy úgy érezheti, nincsen esélye az illetőnél, mégis érdemes lehet kezdeményezni is, különösen, ha úgy látja, kölcsönös lehet a szimpátia. Persze, ha úgy látja, hogy a kapcsolat nem alakul éppen a legfényesebben, még korántsem késő tovább keresgélni, így aztán csak azt lehet tanácsolni, hogy hallgasson ezen a téren a megérzéseire és meglátásaira, és nézzen bizakodva a társkeresés elébe, hiszen jó esélyei vannak arra, hogy egy boldog kapcsolat elején találja magát.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós kapcsolatban élő Ikrek párkapcsolatát júniusban jellemzően a pozitív élmények uralják majd, ami nem jelenti ugyan, hogy abszolút zökkenőmentesen alakul minden, de jó eséllyel ráérez arra, hogyan viszonyuljon önmaga és párja igényeihez úgy, hogy annak nyomán mindkettejük életébe öröm és gyönyör teremjen. Érdemes lehet most a szokottnál picivel több időt és energiát áldozniuk egymásra, hiszen remek alkalmat jelent ez a hónap arra, hogy megszilárdítsák kapcsolatukat, és emlékezetes, élvezettel, de egyben mély érzelmekkel teli élményekben legyen részük.

Természetesen a közös programok most is alkalmasak lehetnek arra, hogy érdemi időt töltsenek együtt, ugyanakkor ezek hiányában talán még inkább egymásra tudnak hangolódni egy olyan intim környezetben, ahol valóban egymásra figyelhetnek, és a másik félre hangolódva reagálhatnak a legbensőségesebb érzelmekre és a legfinomabb impulzusokra is. Felfedezheti, hogy néha elég az életben egy-egy pillanatra megállni, és teljes szívből értékelni azt, ami boldogságot jelent - ez pedig a szerelmi kapcsolatot illetően, de az élet számtalan más területén is így van.