Nyilas - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Nyilas számára a munkahelyi sikerek elősegíthetik a szerelmi kapcsolat létesítését, ugyanakkor érdemes lehet kerülni az olyan kapcsolatokat, amelyeket elsősorban a pénzügyi és munkahelyi eredmények alapoznak meg. Előfordulhat azonban, hogy munkahelyén kerül a figyelem központjába, és talán olyasvalaki figyel fel az Önben rejlő értékekre, akiről csak most tudatosul Önben a személyének vonzereje. Akárhogy is, élvezetekkel teli és vidám hónapnak nézhet elébe, ha pedig kifejezetten hosszú távú kapcsolatot keres, úgy egy fontos lépést tehet ennek eléréséhez. Ebben szellemes és vidám természete éppen úgy segítségére lehet, mint egészen magával ragadóan pozitív jelleme, ami másokat is segíthet kiszakadni a hétköznapokból. Ne rejtse hát véka alá a személyiségének pozitív jegyeit, és ismerkedjen bátran - a június jó eséllyel ugyanis kedvezni fog abban, hogy kedvére való kapcsolatot létesítsen!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós kapcsolatban élő Nyilas számára most igazán kedvezően alakulhatnak a dolgok a magánéletben, ahol érzelmi téren és a szexuális életet tekintve is pozitív élményeket élhet most át. Talán mellőzhetik az igazán mély érzelmeket és a szenvedély helyett is inkább a játékosság juthat most szerephez, de mindez egyáltalán nem olyasmi, amin változtatnia kellene, hiszen ilyen élményekre is nagy a szükség egy egészséges párkapcsolatban.

Az együtt töltött és vidám percek még sokáig emlékezetesek maradhatnak, ha pedig igazán meg szeretnék koronázni ezt a hónapot, akkor érdemes lehet akár néhány napos együtt töltött "vakációt" is beszervezni. Amennyiben úgy látja, párja számára terhet jelent "tartani a lépést" Önnel, igyekezzen megértő és türelmes lenni, jó eséllyel ugyanis ez számára is bátorítólag hat majd.