Skorpió - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Ami a jelenleg egyedülálló Skorpiókat illeti, várhatóan nem a szexuális élvezeteké lesz most a főszerep az életükben, ami azonban még nem jelenti, hogy ne lenne más szempontból izgalmas számukra a június. Meglehet, hogy felfedeznek valakit, akitől talán nem is várnak ugyan komolyabb kapcsolatot, mégis úgy érzik, hogy meg kell ismerniük. Talán éppen a titokzatossága vagy különlegessége sarkallja Önt arra, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön ezzel a személlyel, és bár kétségkívül elemi érzelmeket kavarhat fel Önben ez a rendkívüli találkozás, az már más kérdés, hogy milyen következményei lehetnek mindennek. Akárhogyan alakulnak is a dolgok, mindenképpen érdemes figyelni arra, hogy ne kerüljön olyan helyzetbe, amivel magának, vagy másoknak aránytalanul nagy kárt, bántódást okozna. Emellett előfordulhat az is, hogy miközben Ön egy reménytelennek tűnő kapcsolatot hajszol, elsiklik egy olyan lehetőség mellett, amely pedig több évre pozitívan meghatározhatná az életét!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós kapcsolatban élő Skorpió számára kényszerűségből - jellemzően a tevékeny életmódjából kifolyólag - a magánélete ebben a hónapban talán nem alakul úgy, ahogyan arra vágyna. Mivel azonban alapvetően nagyon is kapható az együttlétekre, talán csak azon múlik minden ebben a hónapban, hogy kellően jól felismeri-e a helyzeteket és a bennük rejlő lehetőségeket, vagy sem. Hajlamos lehet azonban arra, hogy érzelmeit nem, vagy csak felületesen élje meg, ami adott esetben akár azzal is járhat, hogy párja elveszíti lelkesedését, esetleg bizalmatlanná válik.

Bármilyen különös is, mindezt talán nem csak az együtt töltött idő növelésével orvosolhatja, hanem egyfajta néhány perces elmélyedéssel, meditációval is, amikor előbb saját érzelmeire reflektál, majd ezeket immár hitelesen tudja közvetíteni a párja felé, ami várhatóan örömmel veszi majd azt is, ha kifejtheti, hogyan érez Ön iránt.