hirdetés

Rák - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Rák számára meglehetősen eseménydús lehet a június, bár az események nem mindig alakulnak pozitívan. Nem árt óvatosnak lenni ebben a hónapban, a tudatosság most különösen is hasznos lehet - kiváltképpen abban, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával. Mindazonáltal kifejezetten jól is elsülhetnek a dolgok, így aztán egyáltalán nem ajánlatos tartózkodnia az ismerkedéstől, csupán azt kell figyelemmel kísérnie, hogy Ön mit vár egy kapcsolattól, mit tud nyújtani, és hogy egy esetleges kapcsolat összeegyeztethető-e ezekkel. Amennyiben inkább "alkalmi" kalandokat keres, szintén nem szabad felelőtlennek lennie, lehetőség szerint ebben a hónapban legyen körültekintőbb, mint általában volna. Összességében elmondható, hogy nem lesz unalmas és eseménytelen ez a hónap, viszont most igazán sok múlhat azon, hogy hogyan fogadja az elkövetkező napok lehetőségeit, és akár esetleges kellemetlenségeit.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Ráknak júniusban várhatóan több kihívással is szembe kell majd néznie, így aztán fontos lehet most több időt és energiát fordítania arra, hogy megerősítse az ő és párja közötti köteléket, így pedig könnyebben megbirkózhassanak az eléjük kerülő akadályokkal. Ugyancsak érdemes motivációt meríteni a kapcsolat pozitív élményeiből, amelyek felett talán el is siklik a figyelme. A hónap elején valószínűleg mindketten képesek lesznek kellő higgadtsággal és türelemmel kezelni az esetlegesen megváltozott helyzetet, de lehetnek napok, amikor túlzottan is kimerültnek érzik majd magukat.

Ilyenkor sajnos előfordulhat, hogy egymást hibáztatják, de az őszinteség és a megbocsátásra való hajlandóság egyaránt fontosak lehetnek a párkapcsolat jövőjének szempontjából. Természetesen nem kell rögtön a legrosszabbtól tartani, hiszen igazán jó esélye van arra, hogy párkapcsolatuk a kisebb-nagyobb kihívások után megerősödve nyújtson számtalan boldog és örömteli élményt kettejük számára. Másfelől viszont, ha próbál nem tudomást venni a problémáról, azzal elszalaszthatja a lehetőséget annak orvoslására.