Halak - június havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Halak úgy érezheti, hogy hiábavaló a párkeresés, vagy éppen nehezen tud már hinni abban, hogy reményteli lehet egy akár érdekesnek induló kapcsolat is hosszú távon. Ugyancsak előfordulhat, hogy kétségbe esik, amiért nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné, és akkor is inkább rövidebb, futó kapcsolatokat létesít, amikor maga is pontosan tudja, hogy nem erre vágyik. Ilyen esetekben nagyon fontos lehet, hogy az élet más aspektusaival is törődjön, ne hanyagolja a szórakozást, munkát és persze a barátokat sem. Sokkal könnyebben és természetesebben mehet a társkeresés is akkor, ha összességében elégedett az életével és élvezi azt, mintha az első lehetséges kapcsolatra reflexszerűen lecsapna. Ráadásul a felszabadult hangulat kedvez annak is, hogy megmutassa jellemének finom, vonzó kincseit. Júniusban minden esélye megvan arra, hogy - amennyiben képes nyugodt fejjel és felszabadultan kezelni a témát - körvonalazódik Önben, mit vár egy kapcsolattól, és arra is kifejezetten megvan az esélye, hogy egy újabb lépést tegyen egy harmonikus kapcsolat felé.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Halak számára a június változatos érzelmeket hozhat, és amellett, hogy úgy érezheti, rendkívül elkötelezett a párja mellett, bizony felbukkanhat a féltékenység is. Utóbbi még akkor is felboríthatja a harmóniát és meghittséget, ha valójában semmi alapja nincsen ennek az érzésnek - így aztán igyekezzen az eseményeket a valóságnak megfelelően, és nem a féltékenység szemüvegén keresztül szemlélni. Fontos, hogy türelemmel legyen a párja iránt akkor is, ha úgy érzi, hogy éppen nem fordít "elég" időt a kapcsolatukra, hiszen feltehetőleg csak idő kérdése, és újból alkalom nyílik arra, hogy teljes érzékenységgel figyeljenek egymásra.

Ha mégis szeretné elérni, hogy többet legyenek együtt ebben a hónapban, akkor mindenképpen törekedjen a rugalmasságra, adott esetben pedig akár áldozzon saját idejéből is, ha úgy látja, hogy csak így van lehetőség arra, hogy érdemi időt töltsenek együtt. A közös programok is igazán kedvező hatással lehetnek a kapcsolatukra, nem is kell a legideigényesebb megoldásokra gondolni, hiszen egy meghitt vacsora vagy közös piknik is alkalmat adhat arra, hogy kissé rendbe szedjék az érzelmi-magánéletüket.