Vízöntő - január havi horoszkóp


A Vízöntő számára januárban az lesz a legnagyobb feladat, hogy ápolja meglévő munkatársaival kapcsolatát, miközben próbáljon meg az újakkal is kialakítani hasonlóan jó viszonyt, s ez nem lesz egyszerű, pedig most sok múlhat rajta. Ami a magánéletét illeti, a hónap során kiegyensúlyozottság jellemezheti e téren, legalábbis egy darabig, ugyanakkor egy váratlan idegen is megjelenhet életében, aki most alaposan összekuszálhatja a szálakat!

A január a nagy változások és elhatározások hónapja, amikor is reménykedve tekint az ember a jövőbe azzal a feltételezéssel, hogy talán az idei év jobb esz, mint az előzőek. Nos, erre most önnek meg is van minden esélye, kedves Vízöntő, ám ehhez most számos kompromisszumon és alkun keresztül vezet az út, ami viszont talán minden eddiginél is nehezebbé teheti ezt a hónapot, hiszen, ha valami, hát pont a saját véleményének összeegyeztetése másokéival a gyenge pontja. Ha most azonban igyekszik nem kötni az ebet a karóhoz, s némi rugalmasságot is belevisz munkahelyi kapcsolataiba, s hajlandó elfeledni a múlt rossz tapasztalatait is, akkor minden esélye megvan arra, hogy tartósan, egy olyan környeztet, vagy éppen kapcsolatrendszert alakítson ki magának, ami kellően nyugodt körülményeket biztosíthat a további fejlődéséhez. Összefogással mindig könnyebb, tartósan azonban erre csak akkor van lehetőség, ha kölcsönösen, mindenki profitál az együttműködésből! Ennek jegyében ügyködjön a hónap során, s példátlan sikereket érhet el!

Szerelem

A tartós kapcsolatban élő Vízöntő számára igen kettősen, mégis rendkívül izgatóan alakulhat ez a hónap. Ez annak tudható be, hogy még kissé hiányolni fogja az egyik oldalról a romantikát és a gyengédséget, addig a másik oldalról azt tapasztalhatja, hogy talán még soha nem beszélgettek ilyen jókat párjával, s, hogy még soha nem volt ilyen kielégítő szexuális életük sem, ezt pedig nehezen tudja majd hová tenni. Ne filozofálgasson annyit, élvezze a helyzetet és az életet, kedves Vízöntő!

A jelenleg egyedül élő Vízöntő magánélete a január folyamán nem megy sok változáson keresztül egészen addig a pillanatig, amikor is, szinte egyik pillanatról a másikra azon nem kapja magát, hogy bizony fülig szerelmes valakibe! Eme hirtelen jött fordulat még önmagát is meglepheti, főleg, hogy egy olyan valaki iránt érezhet ellenállhatatlan vonzalmat, akire sosem gondolt volna. Ne töprengjen azon, hogy mi lesz a vége, s a következményekkel se törődjön, csak ugorjon bele, s élje meg ezt a csodát, ha más nem, merő kíváncsiságból!

A Vízöntő januári magánéletéről bővebben itt: Vízöntő január havi szerelmi horoszkóp