Halak - január havi horoszkóp


A Halak a munka terén januárban nagy előre lépéseket tehet, ha sikerül kigyomlálnia a régit (még akkor is, ha bevált), s bevezetnie az újat életébe. Ami a szerelmet illeti, ott a romantika, a meghittség és a párkeresőknek a számos új lehetőség lesz a jellemző, így igazán pozitív hónapnak ígérkezik a mostani!

A Halak számár a legnagyobb kihívást mindig a változás jelenti, különösen, ha munkáról van szó, mivel nagyon kedveli a biztonságot és a kényelmet. A változás mindig azzal jár, hogy az ember bizonyos dolgokat elhagy, vagy háttérbe szorít, míg másokat előtérbe helyez, s ezzel már irányt is váltott. Mivel ön remek ösztönökkel rendelkezik, s szakmailag is az alaposság és a szinte páratlan szorgalom jellemzi, most bátran állhat az eljövendők előtt, hiszen abban biztos lehet, hogy jó irányba tart. Mielőtt belevágna a munkálkodásba, mindig tájékozódjon az esetleges új változásokról és szabályozásokról, s igyekezzen munka közben is fokozottan figyelni, nehogy valamit elrontson a régi beidegződések miatt. Ha eleinte jobban koncentrál az ilyesmire, még, ha ez átmenetileg lassítja is, később annál kevesebb hibát fog véteni, s biztosan nem lesznek rossz beidegződései sem. Ne hallgasson azokra, akik szöszmötölésnek tűnő hozzáállása miatt bírálják, az idő önt fogja igazolni!

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Halak januárja nyugodtan indul, amikor is nem lesz hiány sem romantikából sem szerelmes éjszakákból, a hónap vége felé azonban megzavarhatja ezt az idillt valami, esetleg egy váratlan harmadik, akinek a kapcsolatukra nézve káros törekvéseit ráadásul kedves mintha észre sem venné. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne támadjon nyíltan, kedves Halak, mert még a végén azt veheti észre, hogy mindenért önt hibáztatják. Legyen türelmes és belülről őrölje fel kedvese, s riválisa "nagy barátkozását", akkor nem marad tartós lenyomata kapcsolatukon ennek a kis afférnak.

A jelenleg pár nélkül élő Halak számára nagyon izgalmas dolgokat tartogat a január, különösen, ha aktív társadalmi életet él, ugyanis egy eseményen, esetleg egy baráti társaságban most megismerhet valakit, akivel hamar egy hullámhosszon pendülhetnek. Ha ez megtörténne, akkor már csak egy banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig félénksége, amin most felül kellhet emelkednie, kedves Halak, ha azt akarja, hogy legyen valami ön és szerelme tárgya között, ugyanis meglehet, hogy éppen egy olyan hasonszőrű illetőbe szeret bele, mint amilyen önmaga is!, s valakinek előbb utóbb lépnie kell a boldogság felé!

A Halak januári magánéletéről bővebben itt: Halak január havi szerelmi horoszkóp