Mérleg - január havi horoszkóp


A Mérleg számára a január nem igazán ígérkezik a legalkalmasabb hónapnak a kockázatvállaláshoz, ugyanakkor rendkívül kedvezhet a dolgok stabilizálásának, megszilárdításának. Magánéletében, meglehetősen vegyes impulzusok érhetik a hónap során, ugyanakkor egyre inkább felszínre kerülhet, ő mit szeretne valójában, s azt hogy szeretné elérni.

A Mérleg számára a január, főleg szakmailag, igencsak kockázatosnak ígérkezik, különösen a második fele, amikor is érdemes rendkívül óvatosnak lennie még akkor is, ha mások segítségét kéri valamiben, különben még a végén egyesek akár megpróbálhatják teljes mértékben el is vitatni elért eredményeit, méghozzá sikeresen! Értelemszerűen nem kedvez ez a hónap a befektetéseknek, sőt, az új projektek elindításának sem, a szerencsejátékról nem is szólva, ugyanakkor, ami már működik és bevált, vagy eredményes, annak stabilizálására tökéletesnek ígérkezik a január, pont a jelen állapot konzerválására irányuló kozmikus energiái által. Ha van egy kis spórolt pénze, azt most bátran kösse le, s minden bizonnyal a kitartó munkavégzéssel, sőt, a hosszabb, nagyobb hangvételű feladatok leküzdésével sem gyűlik meg a baja e hónap során, így egy igazán kiegyensúlyozott és eredményes időszakot zárhat most, ha nem hagyja, hogy a hirtelen sikerrel kecsegtető kísértések eltérítsék céljaitól. Most ne cserélje le semmiképp a járt utat a járatlanra, kedves Mérleg!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Mérleg számára a január igencsak felkavaró lehet szerelmi téren, ugyanis, míg a kapcsolatában egyre csak nő a feszültség, addig más irányokból, meglehetősen pozitív visszajelzéseket kaphat, s mindezen kettősség arra sarkallhatja, hogy alkalomadtán a "könnyebb" utat válassza. Ne tegye, vagy ha mégis, alaposan gondolja át, mert ha egyszer rálépett eme ösvényre, többé már nem lesz visszaút!

A jelenleg pár nélkül élő Mérleg januárban egy igen újító, mondhatni innovatív korszakát élheti, ami előirányozza, hogy hamar, gyors sikereket, vagy legalábbis fejlődést érhet el szerelmi téren, s ez igazán felvillanyozhatja, azonban vigyázat, nehogy annyira elkapja a hév, hogy valami butaságot csináljon, s összedőljön a kártyavár. Bármit is tapasztal, próbálja meg megőrizni realitásérzékét, s következetes maradni, akkor érhet el csak tartós végeredményt!

A Mérleg januári magánéletéről bővebben itt: Mérleg január havi szerelmi horoszkóp