hirdetés

Rák - január havi horoszkóp


A Rák januárja, míg szakmailag az új változások tanulmányozásáról és az önfejlesztésről, addig a magánéletben a kihívásokról, s a megbocsátásról, azaz a "tiszta lap" megteremtéséről szólhat, hisz, ahogy az ember néha csak úgy léphet tovább életében, ha maga mögött hagy egy időszakot, úgy ez vonatkozik a szerelemre is, akár folytatódik, akár vége szakad egy kapcsolatnak.

A január, eme változásokkal és új kihívásokkal teli hónap a munka szempontjából egy nyugodt, ám korántsem eseménytelen időszaknak ígérkezik, amikoris számos lehetőség nyílhat az önképzésre, a szakmai ismeretek továbbfejlesztésére. E hónap ennek megfelelően, remek lehetőség arra, hogy felkészüljön a továbbiakban várható kihívásokra, s eltervezze, mit is akar kezdeni magával az év során, vagyis, hogy merre tovább? A családban is előtérbe kerülhet a téma, különösen a gyermekeseknél, ahol is most a pályaválasztás körül foroghat minden. Ne akarjon azonban kényszeríteni semmit, sem önmagára, sem gyermekeire, csak okosan, érvek és ellenérvek felsorakoztatása mellett, objektíven bábáskodjon az események felett, különben, mind a munkahelyén, mind pedig családi életében, nagy csetepatékat okozhat az ügy, ami egy ilyen fontos, évalapozó időszakban most semmiképpen sem kívánatos. A legfontosabb, hogy semmiképpen se legyen dogmatikus, s ne akadályozzon semminemű változást, ami ön körül zajlik.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Rák számára kulcsfontosságú lehet, hogy párjával a hónap során, megfogalmazzák mélyebb érzéseiket, s feltárják ezzel a felszín alatt megbúvó, kisebb, vagy nagyobb, vélt, vagy valós problémáikat, közösen kigondolt megoldást keresve rájuk, mielőtt azok nagyobb bajokhoz vezetnének. Nincs ok az aggodalomra, de mindez most szükségszerű lehet, hogy regenerálódhasson, megújulhasson, s így továbbra is jól működhessen kapcsolatuk.

A jelenleg egyedülálló Rákok, de közülük is különösen azok, akik most egyáltalán nem vágynak tartós kapcsolatra, csupán egyéjszakás kalandokra, nagyon fogják élvezni a januárt, ami egyenesen bővelkedhet a kalandorokban. Aki viszont készen áll egy új, tartós szerelemre, s ennél mélyebb dolgokra is vágyik, annak most meggyűlhet a baja a szerencsevadászokkal. Egy mély szerelem kialakulására akkor lehet számítani, ha az éppen úgy érkezik, ahogy a nagykönyvben meg van írva: első látásra, esetlenül, hebegve-habogva mindkét részről, és természetesen mindez, végtelenül romantikusan...

A Rák januári magánéletéről bővebben itt: Rák január havi szerelmi horoszkóp